[]

sistem analizi hakkında yardım

selamlar,
yarın sistem analizi sınavım var ve bu sorulara verebilceğim somut cevaplar bulamadım konu hakkında herhangi bilgisi olan sorulardan her hangi birini cevaplayabilcek olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

1.Önemli bir sistem geliştirme şirketi başlamış olan bir çalışmasında size proje yöneticiliği teklif etmektedir. İş görüşmede soracağınız soruları sıralayınız (en az 10 soru).



2.Sistem geliştirme evrelerini yazarak kısaca açıklayınız ve şelale modeli hakkında kısa bir açıklama vererek, bu yöntemin artılarını eksilerini belirtiniz


3.Sistem tasarımında “analiz aşamasının” sonunda verilmesi gereken karar (öneri) nedir? Bu sonuca ulaşmak için yapılması gerekenleri adım adım yazarak kısaca açıklayınız.


4.Bir lokanta işletmecisi için geliştirilen bir IT çözümü için, olmazsa olmaz bir sistemin özelliklerini nedenleri ile belirtiniz.


şimdiden çok saolun arkadaşlar

 
2- en.wikipedia.org

en.wikipedia.org

( the phases of Conception, Initiation, Analysis, Design, Construction, Testing and Maintenance)

wikipedianın critism kısmında da yöntemin artı ve eksileri vardır.
  • yazmaya da bilirim bir garantisi yok  (24.11.10 20:49:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.