[]

texas hold'em türkçe kaynak

başlık gayet açık. kendimi geliştirmek için türkçe kaynak arıyorum. oyunu 2-3 aydır oynuyorum. kuralları vs. biliyorum ama daha da geliştirmek istiyorum. ingilizce çok kaynak buldum ama hem tercüme etmek hem anlamaya çalışmak zor geliyor. şimdiden teşekkürler.




 
www.casinoportalen.com.tr

burdan okuyabilirsin kuralları. ayrıca seni bir ara koç üniversitesi'nde düzenlediğimiz turnuvalara konuk edebiliriz.:) facebook'ta grubumuz var poker tayfası diye ordan bize katılabilirsin zaman zaman turnuvalar düzenliyoruz, en azından izleyici olabilirsin.

Bir de Joost diye bir tv programı var onu indirip içindeki poker kanallarından bazı turnuva oyunlarını izlemeni tavsiye edebilirim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, saygılar.
  • justhink  (14.01.08 22:50:01) 
doyle brunson'ın kitaplarını türkçeye çeviriyorlardı sanırım, kitabevlerinde bulunur muhakkak.


  • bushwacker  (14.01.08 22:52:35) 
koc unide duzenlenen turnuvalar derken olayı tam anlayamadım ama..

valla üstad yaklasık 2002 yılından berı hold'em oynarım..bu oyunda kıtap falan okuyacaksın tamam ama kendını oynayarak gelıstıreceksın.ve en onemliside hisselerin olacak..

doyle brunson'ın kitabı poker dunyasının incili sayılır..onu bulursan kacırma..
bide kendini gelistirmek icin paralı serverlarda play money bolumunde calısmalara basla derım ben.. ve olasılık hesaplarında ıyı olmalısın..
  • isott  (15.01.08 08:57:20) 
@isott
biz koçta nerdeyse her gün 5-10 lira girişlik cash game oynarız ayrıca ayda bir turnuva düzenliyoruz.

  • justhink  (15.01.08 13:28:19) 
@justhink
insallah burda yazdiklarini "birileri" okumuyodur(facebook grubunu falan ozellikle) legal olmadiginin farkindasinizdir heralde

  • jay kay  (15.01.08 13:57:50) 
holdem de sadece 1 tek şeye dikkat et;
yerdeki kağıtlarla seni gecebilecek ellerin olasılığını hesapla, %49 sonucuna varırsan deli gibi gir oyuna. uzun vadede sağlam başarıdır.
kitap okumak tecrübe filan gayet önemlidir ama hiç bir şey karşıdakinin suratını okumak kadar olamaz.
nacizane
  • etna  (15.01.08 16:38:40) 
@justhink
o turnuvalara dısardan adam alınabılıyo bende katılmak ısterım..artık yasadıgım sehırde oynamak o kadarda fazla zevk vermıyo..tabı turnuva dedıgın sey oyle 50-100 ytl lık bısı deılse..

@etna
en onemliside his dedigim sey o işte..yuz okumak dıye bısey yoktur..ancak belırlı bır sure yasadıgın ınsanın o ankı mimiklerinden yuzunu okursun ki oynadıgın masadakı insanlarla yeni tanısıyosun..

yanı yuz okumak dıye bısı yoktur hissetmek diye bisi vardır..
  • isott  (15.01.08 19:55:48) 
@justhink
türkiye'de kumar oynamak ve oynatmak yasalarla belirlenmiş bir suçtur. keza burada yaptığınız davet de insanları suça teşviktir. umarım bunu göze alarak yazıyorsunuz bunları.

  • lancelot du lac  (13.02.08 18:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.