[]

suriye gezisi

merhabalar. daha önce yurtdışına çıkmamış birisi olarak suriye'ye gitmek istiyorum. bazı arkadaşlar yurtdışına ilk çıkışı suriye iran mısır gibi ülkelere yapınca schengen veya amerika vizesi almakta çok zorluk çekebileceğimi söylediler. ne derece doğrudur? geziyi iptal etmeli miyim? şimdiden teşekkürler.




 
vize konusunda bir sey diyemem ama suriye gezmeye gitmek icin pek iyi bir tercih degil.


  • entrapmen  (24.11.10 09:51:55) 
pasaport cikarmadiysan ilk pasaportunu kisa sureli al, yepyeni pasaport cikarabilirsin batiya vize alman gerektiginde. ayrica bazi ozel durumlarda ayni anda iki pasaport tasiyabilme durumu var diye biliyorum, ulkeye girerken ve cikarken her ikisini de ibraz ettigin surece.


  • bunubenyazdim  (24.11.10 09:52:26) 
kişiden kişiye değişir ama gayet alabilirsin amerika veya schengeni normal şartlar altında. Sonucta gezmek için gidiyorsun. direk vermiolar diye bir kural yok ama israil vizesi için var mesela boyle bişi. suriyeye gidersen israile daha sonra gitmek için yeni pasaport cıkarman lazım. git gez hocam. zira ben benzer durumda aynısını yaptım.:)

www.eksiduyuru.com
  • ra s al ghul  (24.11.10 09:53:04 ~ 09:55:53) 
Bu tür durumlarda emniyete başvuruyorsun ve pasaportunu koruma altına aldırmak istediğini belirtiyorsun. Akabinde emniyetimiz, tertemiz, pırıl pırıl, bakire bir pasaportu şahsın adına düzenliyor.

not: bu işlem sadece iran,suriye,pakistan,afganistan gibi vs. ülkelerin vizesi pasaportunda bulunması durumunda yapılır.
  • voyager  (24.11.10 10:04:49) 
kısa süreli al.
ayrıca suriye cok farklı bir ülke, kesin gez bence. ilgin varsa tercih dogru. hatta üsenme beyruta da git. serefsizler yıktı biraz ama olsun, mükemmel bir havası var.

  • hubble  (24.11.10 14:47:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.