[]

Rulo dev posteri duvara nasıl transfer etmeli?

birebir ölçüde bir ağaç gövdesi posterimiz var. epey uzun, yaklaşık 2 mt. diyelim. çerçeveletip duvara transfer etmenin vakti geldi ama bunu nasıl yapmalı?
mat cam pahalı, hantal ve kırılgan olur. başka alternatifi var mıdır ki bu işin?

eklenti: enini yazmamışım, 60, 70 cm.'dir yaklaşık. kendisi ince, uzun bir şey.

 
Duvarınızın üzerindeki malzeme ne boya mı, kağıt mı?


  • july14  (22.11.10 21:16:46) 
plastik boya, normal duvar boyası yani. yeni eve taşınma planı var, potansiyel yine boya olur sanırım.


  • pyro clustic flow  (22.11.10 21:19:43) 
Giderken de götürebileceğiniz bir çözüm gibi geldi bana, ne dersiniz bilmem. Mat camdan ucuza mı gelir, onu da bilmiyorum. Sert bir zemine yapıştırıp, ince, o boyutta ağır olmasın diye, asıldığı görülmeyecek şekilde duvara asmak. Aklım pek yerinde değil, zihnimde canlanıyor, tarif edemiyorum.


  • july14  (22.11.10 21:24:35) 
mat cam falan deli pahalı olur zaten. cam/plastik arası, dayanıklı ve ucuz bir şey kaplıyorlardı da adını hatırlamıyorum..


  • :/  (22.11.10 21:28:14) 
ebata uygun pleksi kestirin tabelacılarda camdan daha hesaplı ve portatif olur.


  • icemanr  (22.11.10 21:53:15) 
pleksinin sorun öyle kestirin, çeşit çeşit pleksi var, pahalı pleksiler de var ben 1/2 m2 pleksiyi 20 liraya almıştım


  • vincenzo  (22.11.10 22:29:17) 
pleksi de pahalı gelirse şeffaf defter kapları falan var. Yada şeffaf stickerlar var o boyutta var mıdır bilmiyorum ama en büyük boyundan alınıp uç uca eklenebilir. pleksiden ucuza gelir ama onun gibi kaliteli olmaz


  • mr fusion  (22.11.10 22:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.