[]

2. el Honda Civic

Konu hakkında iki sorum var (ikincisi istanbul'da yaşayanlara):

1. 2004 model 110000 km'de otomatik vites LPG takılmamış, kazasız Honda Civic'e 22500 verilir mi? Verilmezse ne verilir? Piyasa bu civarda gibi ama bayram geçti yıl sonu diye fiyatlar düşer mi? mesela 1 ay sonra aynı araba 21500'e falan düşer mi?

2. 3 aşağı 5 yukarı bu şartlarda temiz sedan Civic'ini satmak isteyen var mı buralarda?

 
1.sahibinden.coma baktım. fiyatlar senin dediğin rakamdan ortalama 1000-2000 lira fazla. civic olduğu için tutuluyor. 2. el piyasası çok abartı. fakat 22.5 liraya 110binde araba almak ne kadar mantıklı. ben o riske girmezdim. alan alıyor ama. bizim şirkette adamın biri 95 corollaya temiz diye 13bin lira verdi.

biraz zorlasan 26bine -40bin km altı- dizel nissan note alırsın. herkese tepeden bakarsın. olmadı full jazz...
  • atmosphere  (22.11.10 16:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.