[]

Kıpkışlık kar botu

İşe yürüyerek gidip gelen mesut insanlardan bir tanesiyim. Ama gelin görün ki, üşüyorum ve dahi çabuk hasta oluyorum. Bu yüzden ayaklarımı çok sağlam korumam lazım.

Bana cılk suyun, karın içine bile girsem su geçirmeyecek, ayaklarımı her daim sıcacık tutacak ama ayı ayağı kıvamı yapmayan bir bot tavsiyesinde bulunabilir misiniz duyuru sakinleri?

Yaş: 28
Cinsiyet: Bağyan

Tabi bir de işe normalde klasik tarzda kıyafetlerle gidip geliyorum. Ama bunları yolda giyeceğim.

 
scooter watertight


  • ronaldo17  (22.11.10 14:21:42) 
(bkz: mekap)


  • .aylin.  (22.11.10 14:38:36) 
normalde hiç tarzım olmamasına rağmen, CAT aldım kendime ve gideceğim yere kadar onlarla gidip değiştiriyorum topuklularımla. tavsiye ederim...


  • xiongmao*xiongmao  (22.11.10 15:14:30 ~ 15:16:17) 
bi kere bot için çok kibar model tercih ettiğiniz vakit illaki su dayanımı ya da sıcak tutma gibi unsurlardan ödün vereceksiniz.
bu noktada bilindik markaları tercih etmek iyi olabilir ama bir yandan da bu konuda uzmanlaşmış markaları seçmek daha doğrusu olacaktır.
bir kere adidas, nike gibi spor ayakkabı markalarını unutun.
hi-tech'in klasik sayılabilecek "magnum" modeli var, bayanlar sıkça tercih eder.
sonra boreal'in güzel modelleri vardır, klasik giyime uygun.
yurtdışndan sipariş ederim gelir derseniz tek kelime ile "belleville" alın derim.

peki hangi özellikler olacak?
bir kere ayağınız üşüyorsa thinsulate olması gerek içinde, sonra su geçirmezlik ve ayak terlemesinden ötürü oluşan ayak nemlenmesini engellemek içn mutlaka gore-tex olmalı.

eğer yoksa da water-proof olabilir ama onda da marka çok önemli. söylerseniz size su geçirmezliği olup olmadığını söyleyebilirim.
  • icemanr  (22.11.10 15:44:46) 
rubber duck
shop.rubberduckbrand.com

boynerlerde mevcut.
  • muk  (22.11.10 16:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.