[]

Üniversite konusu ile ilgili acil yardım

Başlığı nasıl açcam tam bilemedim ama sorun benim için büyük. 22 yaşındayım ve şuan 2 yıllık açıköğretim okuyorum. Bankacılık ve Sigortacılık, sınıfta kaldım bu 2. senem olacak.

Şimdi bunların tüm sebebi benim ders çalışma istemeyişimdir. Ama şimdi durumların farkına vardım ve iyi bir üniversite aynı zamanda iyi bir bölüm okumalıyım. Sorun şu ki;

1) Dersler konusunda sıfırım. Evet hiç bir konuyu tam olarak bilmiyorum. Yani herşeye sıfırdan başlamam lazım böyle düşünün.
2) 23.11.2010 tarihinden 23.03.2011 tarihine kadar bu işi başarabilir miyim?
3) Bu işi evde ve eğitim setleri ile yapmak istiyorum. Evde ders çalışılmaz demeyin. Bunu yapacağım çünkü benim için en mantıklısı bu. Başka şansım yok.

Evet arkadaşlar bu konuda yardım ederseniz çok memnun olurum.

Not: Okumak istediğim bölümler: Sosyoloji, Psikoloji ve Felsefe
Not2: Üniversiteler: Odtü, Hacettepe, boğaziçi, İtü, Ytü (üniversiteleri yüksek tuttum sallıyo filan diye düşünmeyin.)

 
abi istediğin üç bölüm de tm'den öğrenci alıyor. yani türk dili, tarih, coğrafya falan yapıp bir de öküz gibi matematik kasacaksın. zira boğaziçi psikoloji ilk iki binde. o bölümler itü'de yok. ya da açıldıysa ben bilmiyorum. yıldız'da var mı onu da bilmiyorum. odtü'de var ve en düşükleri felselfe. otuz binlerde alıyor.

bir senede yapılır mı? işin içinde matematik olduğu için ve kendin hazırlanacağın için zor. ben yerinde olsam ts'den hazırlanırdım. tüm gün oku ezberle yap. iyi bölümler orada da var. reklamcılık falan okursun en azından.

ts olursa ve sıkı çalışırsan şansın var diye düşünüyorum.

eğer kafan matemaiğe acayip basıyorsa o zaman tm'de de şansın var. ama sana tavsiyem bir dersaneye mutlaka yazılman yönünde.
  • sen git ben geliyorum  (22.11.10 15:25:17 ~ 15:25:41) 
eğer tm'de ısrarcıysan al abi, buradan hemen bugünden başla konu dinlemeye. mat 1'den başla. sayılar konusundan.

not falan al, sanki dersteymişsin gibi.

www.ekolhoca.com
  • sen git ben geliyorum  (22.11.10 15:28:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.