[]

yahu ne yapacağız şimdi?

selamun aleyküm tüm ekşi duyuru sakinleri!aslında nerden başlasam bilemiyorum.12 aralık itibariyle askere gitmiş bulunacağım.ama şunu söyleyeyim askerlikle ilgili hiçbir şey bilmiyorum.hatta bilmiyorumu bile bilmiyorum.(hatta buna bot bağlamak bile söylenebilir.)ne halt karıştıracağım yahu.o kadar çekincem var ki.hani geçmişimde spor yapmışlığım var.o tarafından pek korkmuyorum.ama ne bileyim ilk defa böyle bir ortama gireceğinm için çok çekincelerim var.bunları nasıl atlatabilirim.herhalde çıldırmam oralarda.yani teşbih'te hata olmasın-Allah göstermesin-full metal jacket'teki leonard gibi olmayız.neyse fazla uzun yazmayalım.bir de 1-2-3 aralık'ta sınava küçükyalı ikmal ve maliye okulun'da girecekmişim.askerlik şubesinde millet sabah 6'da geleceğim muhabbeti yapıyordu.oraya kaçta gidelim.işimizi ne kadar zamanda halledebiliriz.




 
(bkz: askere gideceklere öğütler).

ekşi duyuru'da da birçok şey yazıldı çizildi ayrıca: goo.gl
  • demcan  (22.11.10 10:56:00) 
6 - 12 saat arasında değişir. sen de sabah 6da hatta gidebiliyosan daha erken git. hiç bişey bilmen gerekmiyo orda öğretiyolar herşeyi :) öğrenmeye açık olman yeterli :) öyle bi öğretcekler ki bitince hemen unutmak istiyceksin, bot bağlamak istemiyceksin bidaha. çıldırmazsın muhtemelen ama büyük ihtimalle haytının en kötü günleri geçicek. gittiğin yer de çok önemli tabi.


  • hobarey  (22.11.10 11:01:04) 
sınava önceki gün gece sıraya girenler bile oluyormuş, saat 6 geç bile oluyor bu durumda. gidenlerin yalancısıyım.

bot bağlamayı orada gösteriyorlarmış yapamıyormuşsun mala bağlıyormuşsun zaten boşver kasma şimdiden.
  • sanal uyku  (22.11.10 11:48:24) 
kucukyali'da o kadar erken gitmeniz gerekmeyebilir.

www.eksisozluk.com
www.eksisozluk.com

link olmadi nedense. baslik icinde kucukyali diye aratin.
  • ainothia  (22.11.10 12:00:55 ~ 12:03:59) 
Saçı sakalı kesip sabah erkenden gidin, insanlarla muhabbet edin, hatta gidebiliyorsanız birilerini bulup (arkadaşlarınızdan, duyuru'dan vb.) beraber gidin, beklerken sıkılmazsınız. Askerlik gitmeden önce korkulan, gidince korkulacak bir şey olmadığı görülen bir şeydir. Ortam yatılı liseye yakınsayabiliyor. İçlik alın yanınıza, üşümeyin. Prens gibi adamların üşümemek için beyaz içlikle dolaştığını göreceksiniz. Normal hayatta olduğu gibi kimseye çok güvenmeyin, kimsenin arkasından konuşmayın, herkesle iyi anlaşmaya çalışın, o günlerin biteceğini ve bir daha yaşanmayacağının bilinciyle, gereğinden fazla ciddiye almadan takılın :)


  • sourlemonade  (22.11.10 17:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.