Giriş
(6)

gönüllü çalışma

redg
gene merhaba,bu aralar inanılmaz boş vaktim ve saçma sapan bir ruh halim olduğu için zamanımı adam gibi değerlendirmem gerektiğine karar verdim. pek öyle kurs insanı değilim, şu aralar pek param da yok spor salonuna filan yazılayım. ve de aslında anlamlı bir şeyler yapayım ruhum da huzur bulsun isti
gene merhaba,

bu aralar inanılmaz boş vaktim ve saçma sapan bir ruh halim olduğu için zamanımı adam gibi değerlendirmem gerektiğine karar verdim. pek öyle kurs insanı değilim, şu aralar pek param da yok spor salonuna filan yazılayım. ve de aslında anlamlı bir şeyler yapayım ruhum da huzur bulsun istiyorum. bu nedenle işten sonra ve belki de haftasonları gönüllü çalışma fikri çok cazip geldi bana.
bildiğin psikoloğum, masterım filan yok. 4 yıldır da cezaevinde çalışıyorum, öğrenciyken sokak çocuklarıyla gönüllü çalışmıştım 1.5 sene kadar.(ama şimdi orda çalışmak istemiyorum) yani zorlu gruplarla fena değilim:) ama onun dışında da pek bi olayım yok.
önerebileceğiniz her hangi bir kuruluş filan var mı, ama hani şuraya git kesin olurdan ziyade, hali hazırda çalıştığınız ve ihtiyacını olduğunu bildiğiniz yerler olursa çok daha iyi olur.
bir de illa psikologluk yapıcam diye bi derdim yok, ihtiyaç neyse onu da yapmaya açığım. şimdiden teşekkürler.
0
redg
(22.11.10)
darülazece var...
0
icemanr
(22.11.10)
Cezaevlerindeki gençlere yönelik bir sosyal projemiz var. ilgilenirseniz msj gönderin lütfen.
0
anki06
(22.11.10)
bu arada istanbuldayım.
0
🌸redg
(22.11.10)
çocuklarla çalışmaktan hoşlanıyorsan eğer tegv'i bi araştır derim.
0
japhone
(22.11.10)
morçatı ve türevi organizasyonlar olabilir.
0
orpheus
(22.11.10)
ya aslında benim de aklıma morçatı filan geldi de, oralarda çalışan birini bulabilir miyim acaba burada?
0
🌸redg
(22.11.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.