[]

pipo

elime geçenlerde bir pipo geçti ve içi çok güzel kokuyor. hiç pipo kullanmadım ama denemek istiyorum. tütünü filan nerde bulunur bunun nasıl içilir? www.nitsfans.org şu resimdekine birebir benziyor sadece siyahla kahverenginin birleştiği yerde sarı şerit yok. marka yazmıyor üzerinde.




 
karaköy.
bir de eminönü'de şahin pipo var, hem bilgilendirirler pipo konusunda.

  • :/  (21.11.10 14:09:29) 
ya ben ist. da değilim ama aklıma bi yer geldi tobacco shop tarzında orda vardır herhalde.


  • cagdassalur  (21.11.10 14:11:18) 
amphora kullan. captain black falan değil.


  • dark horse  (21.11.10 14:40:28) 
aromalı tütünlerin neredeyse tamamının kokusu güzeldir. sigara, pipo, nargile...vs. ilk masrafın 50-100 arasında olur. zaten ilk bir kaç içişin de düzgün olmayacak kullanımını bilmediğinden. her zaman da yakılabilecek bir şey değil. eğer fazla paran varsa al ama yoksa uğraşma. hevesini kırmak gibi oldu ama böyle yani.

hala almak istiyorum dersen internetten alman daha ucuza gelir. tobacco shoplarda da vardır pipo ama tütün satmıyorlar diye biliyorum. alırken tütünü nereden bulabileceğini mutlaka sor. sıkıntı olur sonra.
  • emrag  (21.11.10 16:40:52) 
@emrag buna başlayınca sigarayı ufaktan azaltırım diye düşünüyordum. bu yüzden sigaraya vermeyeceğim para oraya gidebilir. günde yarım paket marlboro ayda 100 lirayı geçiyor. pipomda var zaten. o elime geçen pipo kompile benim. baba yadigarı. ne kadar kaliteli bilmiyorum ama bayağı eski. eskisi makbul bunların sanırım.


  • cagdassalur  (21.11.10 17:51:01) 
pipo, nargile, puro...vs bunlar sigaranın muadili değil. o yüzden pipoya başlayıp sigarayı azaltırım, bırakırım gibi bir düşünce olmasın kafanda. evet kullanılmışı daha iyi tat verir ama temizliğine dikkat etmek gerek.


  • emrag  (21.11.10 21:11:06) 
amacım sigarayı azaltmak değil zaten sadece merak ettiğim için pipo olayına girmek istiyorum. kokusuna hasta oldum zaten. ama yine de nargile içtiğim dönemlerde sigara kullanımım rahat yarıya inmişti.


  • cagdassalur  (21.11.10 22:06:43) 
(bkz: #9043051)


  • altinci nesil caylak  (22.11.10 13:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.