[]

amazon kindle

www.amazon.com

bu ürünü almaya karar verdim.verdiğim linkten başka birde 189 $ a 3g olan model var.

sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

kargo ne kadar patlar?

ve en önemlisi gümrükte sorun yaşar mıyım? veya vergi öder miyim?

 
Amazon yollamıyor bu tip şeyleri bize.


  • daddy  (20.11.10 22:29:01) 
gerçekten de göndermiyorlarmış.

"Unfortunately, we are currently unable to ship Kindles or offer Kindle content in Turkey."

nedeni ne olabilir acaba?

şöyle bir bakayım dedim acaba uzak diye mi acaba diye ama hayır ermenistana çatır çatır göndermekte şuan.(Türkiye'nin yanında olduğundan,yanlış anlaşılmasın)

Türkiye'de nerede vardır bilmiyorum ama en azından ürün hakkında bilgi verebilecek ve tavsiye verecek olursa sevinirim.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (20.11.10 22:41:04 ~ 22:52:30) 
3gli modeli de gumrukten geciremezsin. telefon statusunde olur.
amazon turkiye'ye yalnizca kitap, dvd vb. seyleri yolluyor. aslinda sebebi diger cogu seyin gumruge takiliyor olmasi.

bir de 3gliyi getirdiniz diyelim turkiye'ye. pasaport kaydi yaptirmaniz lazim olacak.
  • tom riddle  (20.11.10 22:46:14 ~ 22:48:31) 
sahibinden.com üzerinden wi-fi li modelleri 300tl gibi fiyatlara satılıyor ki gayet iyi bence. amazon.com'dan alamazsınız ama ebay üzerinden türkiye'ye yollayan satıcılar var. onlardan alırsanız da 280tl civarına geliyor. 150 euro altındaki alımlarda ürün gümrükte takılsa bile gümrük vergisi ödemeden gidip ürününüzü alabilirsiniz. son olarak bildiğim kadarıyla 3g li modelde 3g sadece amazon'un mağazasına bağlanıp kitap satın alma işine yarıyor. böyleyse pek işe yarar değil bana kalırsa.


  • fuck google ask me  (20.11.10 23:01:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.