[]

Ankarada Bel Fıtığı Lazer Tedavisi ya da Ameliyatı

var mıdır boyle bir tedavi yada ameliyat yapan bir yer? netten baktım da pek bulamadım gibi. daha once gitmis gormus, ya da bi sekilde duymus olan var mı acaba?

ankarada degilse bile bu hastalık lazer ile tedavi edlimekte midr acaba?


 
Bel fıtığının tedavisi fıtığın durumuna,yaşa,işe vb. bir çok durumua göre farklılık göstermekle beraber, %95 fizik tedaviyle çözümlenmektedir.Bunun dışında internetten araştırma yapıp bulacağın her türlü ''mucizevi'' tedavi yöntemleri tamamen duygusal olup maddi kaybın yanında zaman da kaybettirecektir.Bu rahatsızlıkla ilgili bir fizyoterapistten şifa bulabilirisiniz..


  • alcapon  (20.11.10 00:17:58) 
biliyorm aslında tedaviyi de, annem icin sordum. fizik tedavi goruyo zten cok zamandırda 2 gundur kotu durumda cok uzuldum durmuna aklıma sormak geldi.

fizik tedavi pek cozum olmadı gibi,calısan biri de sonucta.
  • therevo  (20.11.10 00:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.