[]

amerika'dan getirtilecek iphone 4 türkiye de nası çalışır?

alakalı bi duyuru: (git: 195569)

amerikadan getirtilecek iphone 4 türkiyede, trcell ile çalışır mı? çalışmıyorsa normalde, çalışmasını nasıl sağlarız?


 
evet çalışır. bunun için ülkeye son 1 ay içinde giriş yapmış birinin pasaportuna kaydettirmeniz gerekli. bu tabii ki getiren kişi de olabilir. bu kaydettirme işlemi için para alınıyor muydu tam hatırlayamadım şimdi, alınsa bile cüzi bir rakamdır. onun haricinde bir pasaporta sınırlı sayıda iphone kaydettirilebiliyor. bu sınır en fazla 1 bile olabilir, bunu tam hatırlayamadım, birazdan başka arkadaşlar yardımcı olur:)


  • baldur  (18.11.10 21:33:44) 
pasaport kaydı sonrasında jailbreak + sim unlock


  • bryan fury  (18.11.10 21:34:41) 
her pasaport için 2 senede 1 telefon hakkınız vardır. kayıt içinde en son 5liraydı ama şuan değişti mi bilemiyorum.
daha sonra da jailbreak ve unlock işlemleri var ufak tefek ayrıntılar bunlar çok sorun değil her telefoncu yapıyor artık. pasaport en büyük problemdir yani.

  • oh rahatladım  (18.11.10 22:46:00) 
şu an için unlock ve jb sorun. baseband e göre bunlar oluyor ya da olmuyor.


  • wallacemckart  (19.11.10 00:05:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.