[]

keman ve keman kursu

merhabalar,

keman edinmek istiyorum kendime, dominguez diye bir marka buldum hand made diyor. ikinci eli 140 lira civarında, nasıl bilirsiniz bu kemanı gerçekten el yapımı mıdır? ikinci el olması kemanın kendini ispatladığı anlamına mı gelir?

ikinci sorum ise istanbul avrupada keman kursuna ihtiyacım olacak gibi, bu konuda var mı tavsiyeleriniz. ismek keman kurslarına baktım hepsi kapalı şu anda, zannediyorum ki öğrenci azlığından açılmamıştır. belki hiç talep olmamıştır bile, onçin varsa keman öğrenmek isteyen duyuru sakini belki beraber bişeyler yapabiliriz.

üçüncü ve son olarak, kemanını elden çıkartmak isteyen var mı? veya al bak bu linkte tam sana göre birşey var diyen?


ek- daha önce hiç kemana el sürmedim, bi enstrüman çalmadan ölmek istemediğimden ve kemana aşık olduğumdan girişiyorum bu işe.

teşekkürler.

 
kemandan pek anlamam ama ders için www.garaj.org un ilanlar kısmını inceleyebilirsiniz.


  • zlatan1937  (18.11.10 09:41:27) 
sozlukten "jeanluc"

buradan da kendisine mesaj atabilirsiniz ozel.

istanbul devlet opera ve balesi keman sanatcisidir.
ders veriyor.
  • la traviata  (18.11.10 11:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.