[]

çiçek almak....

sevgilimle biraz sallantılıydık. atlattık ettik. çiçek alacağım sanırım evet. ilginç bir şekilde içimden geldi.

en çok kasımpatı seviyor. beyaz. önceden bir şekilde edinmiştim bu bilgiyi. lakin nasıl alınır, nereden alınır ne kadara alınır hiçbir fikrim yok. biraz bilgi ve cesaret rica edeceğim sizden.

bir de ölümlerde falan alınıyormuş, abes kaçmaz değil mi?

 
kasımpatı her çiçekçide bulunan en ucuz çiçeklerden biridir. ayrıca da zaten mevsim çiçeği bu nedenle de ucuzdur. max 10 TL diye tahmin ediyorum.


  • overdose  (17.11.10 19:34:00) 
bu sabah 5 tl ye kocaman bir buket aldım. abes kaçmaz, önemli olan içinizden gelmiş ve almış olmanız.


  • Phoebe  (17.11.10 19:36:24) 
hacı bu kadarcık şeyle mutlu oluyorsa 10 demet al, şanın yürüsün.
bi de kasımpatıyla mutlu olan sevgilim hiç olmadı lan.ne şanslısınız yaa, değerini bilin anasını satayım bu hatunların.

  • pisekarv2  (17.11.10 19:53:03) 
yalnız içindeki çiçek ne olursa olsun çiçeği çiçek yapan hususlar var.
bi kere çiçekçinin size solmaya yüz tutmuş çiçek kakalamasına karşı uyanık olun
bi de çiçeğin buketinde kullanılan malzeme önemli.
alimünyim grisi kağıda da buket var cici bici renkli kumaş üstüne kurdele ile de yapılan buket var.. aralara da yeşillikler ve minik beyaz çiçek zımbırtılarından atıyorlar şahane oluyor. kapımpatı madem ucuz ara ara özel bi olay ya da bi kırgınlık olmadan alın lütfen.
hatuna yapılacak en ucuz ve kolay bi o kadar da etkili bi jest bu çiçek
not ve nazar boncuğu iliştirmeyi de unutmayın lütfen
  • photo85  (17.11.10 21:28:23) 
bence sıradan herhangi bir çiçek alıp onu dışarı biyere götür ekstradan. sadece çiçek...ı ıh..


  • Cimo  (17.11.10 22:29:13) 
Arkadaş yeri varsa neden canlı çiçek almıyorsunuz? Hem her gün gözünün önünde olur hem de her suladığında, yaşatmak için uğraştığında aklına gelirsiniz...


  • cnky  (18.11.10 08:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.