[]

benim hiç kuaförüm olmadı be duyuru!

bıktım dene yanıl yönteminden artık , belirli bi insan olsun ona gideyim istiyorum.. ankara'lı suserlar nereye gidiyorsunuz saç, boya, kaş vs için.. semt adres de belirtirseniz daha süper olur.. teşekkür ettim şimdiden..




 
zabit polat var tunalıda


  • josephinebrunsvik  (16.11.10 20:44:45) 
ankarada panora parisli cemil
yenimahalle ahenk kuaför
ykm altı dafne kuaför

farklı fiyat alternatifleri bunlar sana.. en pahalıdan en ekonomik olana..

kaşta nasıl bilmem ama.. saç için bunlar...
  • photo85  (16.11.10 20:53:43) 
eğer ki kuaförün bir röfle atalım demesin, okuyor musun diye anlamsız sorular sormasın, senin önerdiğin saça bence şöyle şöyle daha iyi olabilir diye yaratıcı çözümler getirsin, saçlarını keserken işine aşık bir insanın seyrine doyayım, sonrasında da aylar sürecek vay saçların negzeel yahu iltifatlarına doyayım diyorsan
Tunalı'da Heaven Kuaför- Hüseyin

eşşek kadar oldum yıllardır da ankara'daydım şu adama bunca senedir gitmediğime yanarım. artık kuaförüm var diye seviniyorum inanmazsın :)

Kaş ve diğer işlemler için denemedim orasını bir bilene danışmak lazım gelir.
  • perliva  (16.11.10 21:14:08) 
Kısa saç için Kızılay'da Academique Kuaför'de Arif kesinlikle, fiyat uygun kesim çok başarılı. Konur'daki Fincan Kafe'nin üst katında.


  • denizen  (16.11.10 21:21:20) 
ankuva'da alt katta metin iyidir, sehir icindeki yerlere gore biraz pahalıdır ama cok memnun kalirsin.


  • anneke  (16.11.10 21:32:24) 
bahcelide bir yer bilen var mi


  • tinydancer  (16.11.10 23:20:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.