[]

duyuruların internet kullanıcıları tarafından görülmesi?

selam, sözlük yazarlarının sorduğu soruların internet kullanıcılarına açık olup olmadığını, diğer sözlük yazarları görebiliyor mu?




 
her duyurunun sag ust tarafinda ( + ikonunun yaninda) e|s ibaresi olur. varsa duyuru internet kullanicilarina kapalidir. orn: (git: 194780)


  • fader  (15.11.10 20:51:34 ~ 20:51:49) 
evet. mesela bu duyuruyu herkes gorebiliyo. sadece yazarların gorebildiklerinin sağ üst köşesinde ES işareti oluyo.


  • rurouni  (15.11.10 20:51:59) 
soruya kaynak yapabilir miyim?
sadece sözlük kullanıcıların görebildiği duyuru sayısı genele oranla yüzde kaç gibi? yani biz internet kullancılarının ruhunun bile duymadığı duyurular çok mu diye merak ettim şimdi durup dururken?

  • daysleeper  (15.11.10 21:28:31) 
şimdi baktım da oldukça az aslında. hatta kapalı sorular da genelde unutulduğu için kapalı oluyor bence. çünkü yeni duyuru açarken "internet kullanıcılarına kapalı" özelliği seçilmiş oluyor.


  • leans  (15.11.10 21:38:10 ~ 16.11.10 08:58:26) 
@daysleeper mesela şu an ilk sayfada 50 ye yakın duyuru var 3 tane de dışa kapalı var. oranlayıver.


  • xenophobe  (15.11.10 22:16:57 ~ 22:17:06) 
ben bunu daha önce de bi cevaplar arasında yazmıştım sanki ama bence de yeni duyuru açarken default olarak internet kullanıcıları da görebilsin seçili gelse daha iyi olur.
ama şimdi link filan istemek yasak olduğu için mesela bunları dışarı kapalı yapmak lazım aslında. dediğim gibi olursa bu olmaması gereken duyurular daha çok dışarı açık olmuş olur belki ondandır öyle yapılması.

  • tepedeki psychedelic adam  (15.11.10 22:22:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.