[]

yolculuğa başlarken, arkadaşınızı uğurlayanlara yakalanmama hakkında...

olay kısaca şöyledir:

şehirlerarası bir yolculuk için esenler'den kalkan otobüse ben avrupa yakasında bineceğim arıcılar ya da sanırım alibeyköy olmak üzere.

daha sonra anadolu yakasına geçecektir bu otobüs. harem ve ataşehir'e uğrayıp basacak gaza.

yol arkadaşım ataşehir'den binecek.

benim tam o noktada onu uğurlamak için orada bulunacak olası insanlara görünmemem lazım. yani yanında oturduğum farkedilmemeli. (uzun hikaye. sormayın. sallayın.. gereksiz teferruat sonuçta..)

siz olsanız ne yapardınız?

 
eğil?


  • ermanen  (14.11.10 23:09:34) 
aynısı ben yaşamıştım, perdeyi sıkıca kapat, koltuktan aşağıya doğru hafif kay. kaybol ortadan. bitti gitti, sarmaş dolaş gidersiniz yol boyu.


  • MaraudeR  (14.11.10 23:10:24 ~ 23:10:53) 
onların olduğu yone sırtını don,koltuğa yumul ve uyuyo numarası yap?


  • saleen  (14.11.10 23:11:53) 
yolculuk yaptığınız kişinin görünmemek istemenizden haberi varmı? eğer varsa aldığınız numaranın çook arkalarında diplerde ve elinizde gazete suratı kapatacak şekilde geçici olarak oturun. eğer heryer doluysa birinden rica edin uygun bi dille ikna edin sonra yerinize geçin.

not: hiçbiri olmuyorsa montla sıç
  • cryptex  (14.11.10 23:12:38) 
bagaja saklan


  • maresalx  (14.11.10 23:13:31) 
kapşon+gözlük+dergi üçlüsüne başvururdum.
Çok yakından tanıdıkları biriysem ve çok hayati bir meseleyse de yola çıkmadan muavini kafalayıp onların uyuduğu bölmeye geçerdim o süreliğine.
Eğer medeni cesaretim yoksa veya muavinin böyle birşeye izin vermeyeceğinden eminsem ve kesinlikle yolda beraber olmam lazımsa otobüsün bir sonraki geçeceği noktadan bilet alırdım varsa.
O da olmadı ataşehir de inip otobüsün çıkış yapacağı yere gider otobüsü beklerdim. Sonra nabıyon abi sen burda seni bekliyoz diyenlere anlatacak bişi bulurdum
  • noblenible  (14.11.10 23:14:54) 
şapka işe yarar


  • fikox  (14.11.10 23:20:20) 
muavin çözer bu işi. vardır illaki bir çözümü. ona danış. daha önce tecrübe etmiş olmasa bile en azından tüm araca hakim. bir ayar çeker...


  • ashortman  (15.11.10 08:18:32) 
ashortman ın dediği gibi hosta yada muavine hangisi varsa ona anlat derdini.otobüs setra olursa çoğu modellerde wc var.diğer araçların kaptan yatağı var falan.muavine sevdir kendini gerekirse katlayıp ikram dolabına sokar seni yine de görür işini


  • han20  (15.11.10 10:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.