[]

cep saati nereden alınır?

cep saati almak istiyorum. böyle gidip de akşama kadar cep saati bakabileceğim dükkanlar istanbul'da nerededir acaba?

istediğim de böyle hem kurmalı olacak, hem kadranı şeffaf olacak arkadaki mekanik aksam da gözükecek, kapaklı olacak ve kapakları gümüş rengi ama desensiz olacak, bir de o eski saatler gibi olmayacak, ne bileyim rakamlar, tasarım falan daha modern olacak. falan filan. böyle ünlü markaların ürettiği cep saatlerini nerden bulabilirim internette var mıdır öyle bir veritabanı? mesela swatch cep saati üretiyor biliyorum ama sitesine girdiğimde bulamıyorum.

şimdiden teşekkürler yardım için.

edit: tabi öyle 7 milyarlık bir şey istemiyorum, hani basit olsun sade olsun modern olsun bizden olsun. max 250 falan verebilirim heralde, bahsettiğim gibi bir saat o fiyata bulunabilir mi?

 
ben de 6 ay önce falan benzer bir arayışla bir cep saati aldım,öncelikle söyleyeyim 250 ytl neredeyse fazla bile,rahat rahat güzel bir saat bulursun..
eğer illa gidip elliycem,bakmadan almam diosan eminönünde doğubank'ın oralarda saatçiler var,cep saatleri satıyorlar.
ama şahsen ben gittigidiyor'dan almıştım,hislon marka altın kaplama bi saati yalan olmasın ama 70e mi ne almıştım..çok güzel paketlenmiş,tertemiz geçti elime..sonra modelini hislonu arayıp sordum,200ytl mi ne dediler. adam herhalde kaçakçıydı ama neyse :P
  • erostrada  (10.01.08 18:56:18) 
@erostrada:

ya ben de baktım gittigidiyor'a falan ama çoğu sahte gibi geldi? sizin aldığınızın orijinal olduğuna emin misiniz? güvenebiliyor musunuz yani gittigidiyor'a?
  • bushwacker  (10.01.08 19:07:48) 
benim aldığım orjinal biliorum,kutusunda pırıl pırıl ve jelatini açılmamış geldi..
ha sahtesi de vardır o ayrı..onun için satıcının önceki yorumlarını incelemek lazım..

  • erostrada  (10.01.08 19:15:19) 
köstekli saat değil mi bu bahsettiğiniz?
hemen her ciddi saatçide 3-5 model oluyor genelde.

  • can see  (10.01.08 19:18:26) 
@can see: yani evet ama ben daha çok 3-5 saat olan değil de böyle 300-500 saat olan bir yer var mı diye merak ediyorum. ya da yan yana bir sürü saatçi olacak ki dolaşıp bir çok model görebileceğim..


  • bushwacker  (10.01.08 20:57:33) 
antika düşünürseniz kapalı çarşıda bol bol gördüydüm geçen sene...


  • aysegulnazcan  (11.01.08 01:16:56) 
altinin grami oldu 50 ytl. her "altin kaplama" diyene inanmamakta fayda var bu arada.


  • 507  (11.01.08 08:58:41) 
kadıköy'deki tschibo'nun karşısında var bir tane saatçi. adını unuttum dükkanın ama sahibinin adı "ohannes" idi o aklımda. orada olmaması mümkün değil. eğer o an için ellerinde yoksa bile mutlaka bir yerlerden bulurlar zira çok eski ve köklü bir saatçi.


  • teritori  (11.01.08 11:20:34) 
eger eski sovyet ulkelerinden birine yolunuz duserse Molnija (молния) marka orjinal cep saatlerini ikinci el olarak esnaftan guzel fiyatlara alabilirsiniz. Molnija 2007 yilinda uretimini durduran eski bir sovyet saat markasi, saatleri 80% oraninda el yapimidir. Ilerde degerlerinin yukselmesi olasidir :)

ancak elbette saatin temizlik ve bakimini duzenli olarak yapmaniz yahut yaptirmaniz gerekmekte.
  • enedwaith  (14.07.08 17:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.