[]

üçkağıta geldim

selamlar,

duyuru üzerinden bir iş aldım fakat 2 aydır paramı alamadım. şu an mail ve smslere de cevap alamıyorum. adam yurtdışında üstelik. napsam, netsem? kişi yazar aynı zamanda. nickine yazı yazsam gg olur mu?


 
2 ay uzun bir sure elbet ama yine de sakince sunu sormak lazim,

1- 2 ay suresince sozluge bir sey yazmis mi?
2- bu 2 ay suresince kendisinden baska bir site veya seyde haber alinmis mi?
3- nickine yazan badilerine sordun mu?

yazili anlasma yapmadiysaniz kanzuk veya baska bir avukat bir sey yapamaz, sizi baglar sadece durumunuz.

ama ben yine de, once kendisinin sagligi ve durumu hakkinda kesin bilgi sahibi olun derim.

ha baktiniz entryler giriyor kendisi, size ozellikle cevap vermiyor ve hayatina devam ediyorsa, bunu belirtirsiniz nickine veya buraya, baskalari yanmaz en azindan.

ama ben yine de bir emin olun derim.
  • la traviata  (13.11.10 21:15:27) 
sözlüğe yazmıyor. başka sitelerde de bilgi bulamadım hakkında.

kimseye birşey sormadım, sabırlı bir şekilde bekledim öylece. yazılı anlaşma falan da yok, meblağ da çok büyük değil zaten.

bu adamın başına sürekli bi işler geliyordu. bunları öne sürerek devamlı erteledi. yine birşeyler gelmiş olma ihtimali olabilir fakat cep telefonu açık, geri dönüş yok. en son paranı gönderdim dedi ancak 20 gün oldu hesabıma gelen giden yok. kısacası paradan ümidi kestim artık.

aslında samimiyetine de inanıyorum arkadaşım, dolandırıcı olacağını sanmıyorum fakat bir sorumsuzluk var ortada. neyse, bi kaç badisine yazayım bakayım.
  • tuyra  (13.11.10 21:22:51 ~ 21:23:23) 
ben bu tip konularda yazarların nicklerinin de söylenmesi taraftarıyım. yarın öbür gün başka bi insanın başına aynı şey gelmesin diye. önce emin olun tabii de. eğer hakikaten vermeyecekse paranızı bu durumda yapabileceğiniz pek bi şey yok gibi duruyor, anlaşma falan hiç bi şey yok sonuçta.


  • inkey  (13.11.10 21:36:15) 
insanlar sözlükte kendilerine kötü hizmet sunan veya kazıklayan firmaları rahatlıkla söyleyebiliyor sözlükte. bu halde kişinin nickini adını söylemeksizin ifşa etmek az bile olur.


  • modesttiago  (13.11.10 22:14:38) 
İş ne işiydi acaba?


  • hayattan sikilan adam  (14.11.10 00:57:34) 
yazılım işiydi. 3-5 gün daha bekleyeceğim. iş çözülmezse elimden gelen tek şey itibarına zarar vermek. buradan ve sözlükten isim soyisim yazıp durumu belirtsem zaten google aramalarında bile itibarı sarsılır. internet işleri ile uğraşan birisi için de iyi darbe olur.


  • tuyra  (14.11.10 01:27:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.