[]

erkek modası, giyimi vs

insanın kendine yakışanı giymesinin herşeyden önemli olduğu bu çağda özellikle son yıllarda tüm erkek giyim sektörü çok kısıtlı çeşit ihtiva eden belirli tarzda ürünler çıkarıyor. düz, normal kesim bir kot, üzerinde abuk desenler olmayan bir kazak, sivri uçlu olmayan ayakkabı bulmak gitgide imkansız hale geldi. sürüyle değişik markaların ürünleri arasında nüanslar var sadece. apaçi tarzını benimseyecek yapıda değilseniz pek alternatif yok gibi sade ve şık giyinebilmek için.

bu duruma dair sorularım:

1. böyle düşünen, "3-5 sene önce böyle değildi, ne güzeldi" diyen bir ben miyim?
2. erkek kıyafetlerinin giderek feminen hale gelmesini göz önüne alırsak erkek modasının oluşmasında gaylerin söz sahibi olduğuna dair rivayetler gerçekle bağdaşıyor mu?
3. giyim sektörünün tasarım kısmında çalışan birileri okursa sorum onlara: 5 sene öncesine kadar bu işi aynı kişiler mi yapıyordu? evetse arada geçen zamanda noldu arkadaşım size bu kadar cozudunuz?

 
stopensaylıns kesinlikle katılmaktayım düz sade bişey bulmak nerdeyse imkansız hale geldi..ayakkabılara da ben ayar vereyim; abi adidasta naykta falan öyle sinir bozucu modeller var ki bunlar ne diyosun..


  • svarte dauen  (12.11.10 22:25:15) 
ben hala çok güzel kazaklar tişörtler bulabiliyorum. nike ve reebok model olarak sıçıyor ben de katılıyorum.

sweat almayı düşünüyorsanız jack and jones hersene bir tane çok güzel sweat yapıyor. normalden çok pahalı da değil. ben alıyom paso ordan.
  • ayiadam  (12.11.10 22:53:22) 
Çok güzel ürünler halen var. Mesela Mudo. Her gittiğimde bir ürününü alırım erkek reyonundan. Hem şık hem sade hem erkeksi ürünleri var.


  • shell  (12.11.10 23:09:00) 
jack & jones ve quiksilver'ın çizgileri iyi, katılıyorum.


  • berkbesim  (12.11.10 23:10:58) 
marks & spencer'da da apaçi modasından uzak şık kıyafetler var.

sorulara gelince;
1-yalnız değilsin.
2-gay modacından çok dönem dönem furyalar çıkıyor ortaya sanki ya, kırmızı/mor kazaklar, italyan yaka gömlekler, kot ceketler, düşük bel pantolonlar, fazla göze batmadan uzun aralıklarla tekrarlıyorlar bunları.
  • stephen dedalus  (13.11.10 00:00:59 ~ 00:05:06) 
haklısın. haklısın. haklısın. Ben apaçi değilim zar zor elbise buluyorum. beğenemiyorum düz kotta bile taşlamalar var.


  • t3hn0  (13.11.10 10:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.