[]

LCD Monitör tavsiye eder misiniz?

Nihayet tüplü mönitörümün ömrünün bitmesiyle ince lcd monitöre geçiş yapma fırsatı buldum. Ama herhangi bir fikrim yok.. Elektronik eşya mağazalarındaki görevlilerin tavsiyelerine uymak istemiyorum.(çünkü para kazanmak için en dandiğini bile güzel gösteriyorlar.) Bu yüzden size danışmak istiyorum.

-> 200 TL - 300 TL arası
-> HD destekli
-> CoD, BfBC2, gibi oyunlarda maximum performans alacağım (görüntü kalitesi bakımından)
(ayrıca dip bir soru daha : 19 inç, mi 22 inç mi daha iyi gider oyunlar için?)

gibi özellikleri olan bir mönitör tavsiye edebilir misiniz?

çok teşekkür ederm..

 
maximum performans istiyorsan 22 inç'te o fiyat biraz zor. bu saattten sonra da 19 alma zaten bence. bide monitörün oyun kalitesini etkileyen, büyüklüğünden ziyade tepki süresi: 2 ms olanlar pahalı, 5'ler uygun. farkı farkedecek misin ? tartışmaya açık.

1920x1080 al bitane, o fiyatlarda 22" varmı bilmiyorum gerçi. LED almayı düşünmüyorsan her türlü memnun kalırsın, artık öyle efsane farklar yok LCD paneller arasında.

edit: oha ucuzlamış bunlar baya. al bunu, fiyatına göre bence süper. yok 2 ms istiyorum diyorsan, 300'ü geçeceksin. www.hepsiburada.com
  • celeron 300a  (12.11.10 14:45:43 ~ 14:58:08) 
Ustad is ve ev icin 2 adet 22 inch monitor kullaniyorum:

(bkz: samsung syncmaster 2243bw) -is
(bkz: samsung 226bw ) -ev

Ikisi de 5 ms. Ayni zamanda starcraft , call of duty black ops vs. her turlu oyunda harikalar yaratiyor. 2 ms cok mu gerekli? bence degil.

Ancak samsung ailesinde nw olanlar genelde tek analog girisli oluyor.

Tavsiyem bendeki gibi cift girisli (digital/analog) olanlari tercih etmeniz ve DVI kablo ile baglanti yapmaniz...
  • falcon  (12.11.10 16:16:35) 
lg 2243s öneririm :)


  • madyb  (12.11.10 16:42:47) 
samsung 226bw almaya karar verdim ama işin ilginci yazılan entrylerde ve forum sitelerinde herkesin efsane diye bahsettiği bu monitörü, ne gittigidiyorda nede hepsiburada.com da nede başka elektronik eşya satan yerlerin websitesinde bulabildim.. satılmıyor mu yoksa artık?


  • wagner love  (12.11.10 23:57:40) 
2 yıl öncesinin efsane monitörüydü o :) artık yeni oyunculara bakmak gerek


  • celeron 300a  (13.11.10 00:33:34) 
doğru söylüyorsun.. şimdi ciddi ciddi yeniden gözden geçireceğim..


  • wagner love  (13.11.10 00:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.