[]

XBOX 360 yol yardımı.

Arkadaşlar bu ara bir konsol alma arefesindeyim ve muhtemelen Xbox 360 alacağım yalnız danısmam bilgi almam gereken noktalar var.

1-)Elite mi Arcade mi?
2-)İnternetten oyun oynama canlısı değilim.ve korsan oynamak istiyorum öncelikle aleti nereden almalı electroworld veya mm alsak sorun olurmu yoksa cihazın kırılması için başaka bir işlemden geçmesimi gerekiyor.?
3-)Ban nedir ? Banlanırsam ne olur? İnternet'e hiç bağlanmazsam banlanırmıyım?
4-) Bu bir çelişki midir?

 
1) elite önerilir ama slim de kırıldı kırılacak diyorlardı bakmak lazım.
2) dvd rom ile oynuyorlar diyeyim kısaca. başka bir işlem gerekiyor yani. fakat bunu önceden araştırın slim ilk çıktığında kırılamıyordu misal.. elinizde patlamasın. yazıcıoğlu civarında satıcılar mevcut onlara hem fiyat hem yol yordam sorun.
3) kopya oyunla internette oynayan arkadaşların bir daha oynamamasını sağlayan yasaklama olayına ban deniyor. banlanırsan konsolunun değeri düşer ve internete bir daha bağlanmaz. internete hiç bağlanmazsan elbette banlanmazsın nasıl soru bu :)
4) go to 1 > o zaman çelişki olur belki.
  • ozdek  (12.11.10 13:39:30) 
ban yıyen makınelerın hdd ler de iptladi sanırım


  • bryan fury  (12.11.10 13:47:50) 
@bryan fury
ilk ban dalgasında hdd ler de iptal edildi ama sonra yeni firmware ile bu bnalar kalktı diye hatırlıyorum.
yeni ban dalgasını bekliyoruz bakalım zamanı geldi bu sefer napçaklar.
ha unutmadan flash ve harici hdd desteği de geldi oyunları da flash a atabiliyorsun falan ama limiti vardı galiba 16 gb dı sanki en büyük boyut.
  • ozdek  (12.11.10 14:08:47) 
1- arcade al. aynı taşınabilir harddiskte bölümler açarak farklı 16 gblık harddisklermiş gibi kullanabiliyorsun. biraz zahmetli olsa da aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.

2- bu işi yapıp öyle satanlar var, gidip ekstradan elektronik marketlerden almana lüzum yok.

3- banın nasıl geleceği belli olmuyor. aylar sonra bir bakayım diye girdim, banlanmışım.

4- 2 ile 3. sorular arasındakini soruyorsan evet.
  • killer shark sofrasi  (12.11.10 15:32:51) 
1-elite al.niye diyeceksin elite'De hdd var.arcade'de yok oynuyacağın oyunları diske gömerek xbox'ın lens ömürlerini uzatmış olursun.
2-her ikisinden de alma..aldığında sana fw yapılmamış olan cihazı verecekler.ekstra kendin yaptırmak zorunda kalırsın fw'yi.
3-ban arkadaşların dediği gibi internete bağlandığında online oyun oynamak için hdd'yi kitlior.fakat şuan bildiğim kadarıyla onuda bir yazılımla çözüyorlarmış.
4-bu bir çelişki değildir.maksat için rahat olsun..ps3 alsan bi boka benzemez.4eva xbox :)
  • Aslan Yürekli  (12.11.10 17:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.