[]

şehirlerarası kedi taşıma?

evimizde bir kedimiz var, 1 hafta-10 günlüğüne başka bir şehire gidiyoruz. kediyi de evde yalnız başına bırakmak olmaz tabi, petkargo oldukça pahalı. alternatif yöntem var mı acaba? gidiş otobüsle olacak, dolayısıyla kutusuna koyup hadi yallah demek de olmaz sanırım.




 
ayağının dibine koyarsın? kutusuyla. sorun çıkar mı?

ama ulusoy içeri bagaj konmasına izin vermiyor. bu da aklınızda bulunsun.
  • unknown doctor  (11.11.10 17:12:40) 
yol yaklaşık 10 saatlik, kedi miyavlar yolcuları rahatsız eder, bizi de zor durumda bırakırsa diye düşündük. veya aç, susuz, tuvaletsiz dayanabilir mi 10 saat?


  • kivanc1  (11.11.10 17:47:34) 
bazı firmalar kesinlikle hayvan almıyorlar otobüse, belki de hepsi öyledir.
benim kedim çok geveze ve yaygaracı olmasına rağmen 2 saatik uçak ve 3 günlük tren yolculuklarında pek sesini çıkartmamıştı, korktuğundan olsa gerek.
kaçak bindirmiştim trene ama en rahatı yataklı tren ya da kompartıman kedi için.

tabi 2-3 günde bir birinin uğrayıp mama vermesi ya da kedi pansiyonu gibi ihtimaller de var.
  • hayali arkadaş  (11.11.10 18:16:11) 
yolculuk nereye bilemiycem ama kamil koc ta bikac kez bagaj bolumunde tasindigini gordum. muavin de anlayisli biriyse molalarda bagaji acip ilgilenebilrsiniz de.
siz yine de once bi telefon edin.

  • somethinginthewayshemoves  (11.11.10 18:32:24) 
yolculuk ankara-hatay arası. bagaj iyi güzel de hayvan 10 saat boyunca karanlıkta, havasız ortamda delirmesin?


  • kivanc1  (11.11.10 18:46:59) 
10 gün için kediciğe yol ızdırabı çektirmeyin derim ben. ankara-bodrum arası gitmişliğimiz var 3 sefer kedimle. molalarda sorun oluyor, araç içinde sorun oluyor. bu yüzden şöyle de bişey var:

patikosk.com
www.facebook.com
  • curiosita  (11.11.10 19:23:07) 
güvendiğiniz bir komşuya anahtar bırakın arada sırada ilgilensin suyunu mamasını versin


  • mr fusion  (11.11.10 21:17:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.