[]

Sakin araba oyunu (simulasyonu)

Kimseyle yarismayacagimiz, sakin sakin arabamizi surecegimiz, manzara seyredecegimiz bir araba oyunu var mi? Gercek hayat gibi yani.




 
midtown madness'da yapılabiliyordu bir zamanlar. eski oyun olduğu için akibeti ne oldu bi fikrim yok.


  • fiddlerontheroof  (09.01.08 12:05:36) 
Kamyon olanı var, Hard Truck.


  • inatci kahraman aga  (09.01.08 12:08:12) 
valla test drive unlimited oynuyorum ps2'de. yarislara girmezseniz istediginiz gibi gezebilirsiniz sehirde.


  • la traviata  (09.01.08 12:14:35) 
bir kac sene once mercedes-benz world racing diye bir oyun oynuyordum, oyunun ilginc bir ozelligi vardi, pistlerinin bir siniri yoktu,yani vardi ama soyleydi, pistler devasa bir alanin uzerine kuruluydu ve bu alanin disina cikamamakla beraber pistin her noktasina gidilebiliyordu. ayrica kimseyle yarismak zorunda degildin (ornegin ben g55 amg jipimi zorlayip alplerin ta tepesindeki kayakla atlama rampasina goturup oradan atlatmistim ve jipi hasat etmistim) demem o ki, bu oyunun bir ozelligiydi bu, dolasmak,manzara seyretmek,kesfetmek,vs. eger yeni bir oyun ariyorsan bu oyunun yenisi cikmis olabilir ama benim oynadigim versiyonunun da grafikleri superdi.


  • weeping guitar  (09.01.08 12:38:42) 
gta vice city'de de gayet sakin sakin takılınabiliyor.


  • colg fusion  (09.01.08 13:13:51) 
test drive unlimited pc versiyonu oynadım memnun kaldım. ama 30-40 km yolu realtime gidince sıkılıyor insan. yani öyle çekilir dert değil. harita da bir adaydı sanırım bir attraksiyonu yoktu. gerçek harita olsa ne olur gerçi resmen normal mileage yapıyorsun tın tın yollar bitmiyor.


  • ozdek  (09.01.08 16:08:28) 
bi sürücü adıyla olan zaten en iyi yarış simülasyonu da seçilen bi oyun var. offroad çölde dağda tepede gidiyorsunuz. ama arabanın tepkileri, kaza modellemesi falan bire bir. yani birden 3. vitesi kaybedebiliyor ya da ne bileyim karbüratörü delebiliyordunuz o neydi ya güzeldi ama. collin mcrae dicem ama emin diilim. sanki rus ismi gibi miydi. collin de nur içinde yatsın tabi.


  • fearofthedark  (09.01.08 18:33:15) 
test drive kesinlikle. daha sakinini görmemiştim. midtown madness ta fena değildir. ama test drive da kaş, antalya manzaralı yollarda sürebiliyorsun


  • damagecase  (09.01.08 23:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.