[]

Anonim Zombi İstilası Hikayeleri

Daha önce denediğim ancak pek kimse tarafından anlaşılmadığı için yalnız kaldığım bir denemem olmuştu.
(bkz: 27 ağustos 2009 istanbul'da zombi istilası)

Bir zombi istilasında herkesin kendi hikayesini anlatmasının ve bunun bir başlıkta toplanmasının harika bir fikir olduğunu düşünüyorum. Birden fazla bölgede, birden fazla karakterle tamamen bağımsız ilerleyecek bir hikaye oluşsun istiyorum. Bunun için de benim gibi düşünen insanlara ihtiyacım var.

İlginizi çekiyorsa sizler de yazın, ben bir sürü insandan dinlenemek isterim bu hikayeyi.

(bkz: anonim zombi istilası hikayeleri)

not: şimdilik yönlendirme var. dahil olan bir kişi bile görsem yetecek bana, hemen devam edeceğim yazmaya. Bir de duyuru soru şeklinde, fikir ve görüşlerinizi buradan duymak isterim.

 
illaki ekşide başlık altında olmak zorunda mı? Aç bir blog yazar olmayanlar da yazabilsin daha güzel olmaz mı?


  • inugard  (10.11.10 15:50:20) 
1- Anlaşılmadığı için değil millet senin bu düşünceni bu tür bir ortamda paylaşmak istemediği için olmamıştır.
2- Bizim memlekette korku sinemasını sorgulamamışsın. Biz kimiz, neden korkarız? zombiden korkar mıyız? hayaletler bizden mi korkar ? filan.
3 ve son "Elalemin korku kültürüyle gerdeğe girmesen iyi olur."
  • anki06  (10.11.10 22:45:20) 
Ben hatırlıyorum bu hikayeyi, beğenmiştim. Dahasını da okumak isterim. Yazabileceğimi pek sanmıyorum ama devam etmen için imza falan atmak gerekiyorsa atarım :)


  • mabl  (11.11.10 00:30:23) 
geç oldu geri dönüşüm, kusura bakılmasın.

@inugard; blog fikri iyi aslında ama sözlükteki kontrolsüzlüğü istedim ben biraz da. ama yine de düşünülür tabi. aslında düşünülecek çok bir şey de yok ya, neyse. öyle bir şey olursa sana haber veririm özel mesaj ile.

@anki06; peki, ben o hikayeyi yazdığım sırada aldığım tepkileri ben değil sen biliyorsun. dolayısıyla da neden olmadığını sen daha iyi biliyorsun. ilginç gerçekten. korku sinemasını sorgulamak falan demişsin bir de, sen sorgulamaya başla ben sana yetişirim sonra. hangi korku kültürleriyle gerdeğe gireceğim ile ilgili de tavsiye istediğimi hatırlamıyorum pek... bu arada, sen hiç anlamamışsın olayı.

@mabl; imza için teşekkürler. beğendiğine de sevindim. ben de çok eğlendim yazarken.

niyetim büyük bir şey falan başlatmak değil arkadaşlar, tek ortak noktası aynı zombi istilasına yakalanmış olan insanların ağzından anlatılan hikayeler olsa güzel olur diye düşünüyorum sadece. aradaki agresif cümlelerim için de özür dilerim. fakat internette yazarken konuşma şekli değişen, ahkam kesen tipleri hiç sevmem.
  • jaaaccckkk  (11.11.10 17:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.