[]

protein tozu/kilo almak

kilo almak istiyorum çok zayıfım protein tozları işe yararmı yada başka bir tavsiyeniz bilen deneyen kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz




 
Eğer düzenli olarak vücut geliştirme sporu yapacaksan kararında kullanılacak protein tozu kilo almana fayda sağlayacaktır.Spor yapmazsan hiçbir işine yaramaz ,boşuna böbreklerine karaciğerine yük bindirirsin.Bu arada istersen kullanmaya başlamadan önce bir karaciğer alt-ast değerlerinede baktırsan sağlık açısından hiçte fena olmaz.Kullandığın sürede de ki spor yaptığın için protein ağırlıklı bir beslenme düzenine geçeceksin ,bol su içmende lazım.

Ama unutma sadece fayda sağlar,herşeyi protein tozundan beklememek lazım enfazla adı üzerinde supplementtir en nihayetinde.Çok düzenli bir beslenme planı yapıp,sporunu düzgün yaparsan kas olarak kütle kazanabilirsin.Yağlı kütle kazanımına göre hem daha sağlıklı hemde güzel bir görüntü olur.Sadece göte bele yağ bağlamaktansa.Detaylı araştırmanı yapmanı öneririm yinede..
  • FAtE  (10.11.10 00:56:42) 
sağlıklı beslenmen yeterli. yemek yeme hızını biraz artır, mümkünse başkalarıyla konuş, güzel yemekler ye, severek isteyerek ye.


  • desdinova  (10.11.10 02:23:08) 
kilo almak istiyorsan cok basit bir kurali var; yaktigindan fazlasini yiyeceksin.

yaktigindan fazlasini yerken spor yaparken bunlar kas olur, oturup yersen yag olur.

boyle cok basitce bir ozetten sonra simdi su foruma giriyor ve orda post your pictures bolumunden transformations fotograflarina bakiyorsun. diyorsun ki "oha adam citkirildimken kanli canli, six pack'li bir yarma olmus"

forum.bodybuilding.com

hadi bakalim.
  • no christ requiress  (10.11.10 03:06:13) 
Yatmadan önce süt iç. Kız arkadaşım 2 ayda 6 kilo kadar aldı :)


  • janavarorion  (10.11.10 06:12:05) 
  • KarlukYinyang  (10.11.10 11:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.