[]

HP Pavilion DV6-3108ST hepsiburada kampanyalı fiyatı: 1576 tl sizce nasıl?

www.hepsiburada.com

Arkadaşlar HP Pavilion DV6-3108ST modeli, hepsiburada sitesinde indirime girmiş. 1500 tl civarı bir laptop arıyorum ve bunu gördüm. Sizce nasıl, alınabilir mi? Öğrenmek istediğim diğer konu ise; mesela olası bir arıza durumunda tekrar hepsiburada'ya mı göndermem gerekiyor? ya da izmir'de veya başka bir şehirdeki hp servisine götürebilir miyim?


 
ben genel olarak pavilionumdan hiç memnun kalmadım.bok gibi bi seri.2500 tl vermiştim,kaç defa servise gitti geldi.
arıza olursa izmir'deki hp servisine götürürsün.en gec bi ay içinde geri veriyorlar.

  • demoniclewinsky  (08.11.10 23:05:34) 
guzel, alinabilir. herhangi bi hp servisine gonderebilirsin.
yalniz hp cok isinir. bana gore en boktan kasalari hp uretiyor.

  • dengesiz pamuk  (08.11.10 23:06:08 ~ 23:06:37) 
hp servisi çok iyidir gerçekten. eğer hp notebook alacaksan onlarla iyi geçinmeye bak. çünkü sürekli onlarla takılacaksın. arayıp hallerini hatırlarını soracaksın. bir nevi panpa olacaksın onlarla. ilk zamanlar bir çekingenlik olacak. "ya acaba arasam mı aramasam mı? adamlara da ayıp oldu sürekli arayıp soruyorum ama.." falan diye düşüneceksin kendi kendine. ama korkma. daha sonra alışacaksın. hatta ve hatta " naber panpa benim notebook ne oldu ya size çalışıyoruz anasını satayım" diyebileceksin.

not: hepsi tarafımdan yaşanmıştır. panpaların gücü adına!
  • yigitkaraca  (08.11.10 23:09:32) 
aynı model değil ama bu seri ve kasadan bir laptop kullandım bir süre inanılmaz derecede ısınıyor.yine aynı seri ve kasadan kullandı bir arkadaşım onunki de aynı şekildeydi.kesinlikle tavsiye etmem üzerinde yumurta pişirirsin o derece.


  • layer26  (08.11.10 23:12:33) 
o seriyle ilgili tavsiye soran birine attığım mesaj aynen şudur:

özet geçmek gerekirse, 2007 şubatta pavilion dv6000 aldım. 2007 aralık'ta bir akşam kapatıp yattım, sabah açtığımda düğmesine basınca açılmaz oldu. servise gitti. 9 günlük bayram tatili falan da girmesiyle, 30 işgününün en sonunda, ta şubatın ilk haftası geri alabildim. anakart değiştirilmiş.

altı ay kadar çalıştı. sonra haziran gibi ekranında bir temassızlık sorunu baş gösterdi. bir hafta daha serviste kaldıktan sonra geri geldi. bu sefer aşırı ısınma sorunu başladı. işlemci hizasına denk gelen sol baldırımda hala o dönemin yanığının izi duruyor.

daha sonra, film falan izlerken aşırı ısınma yüzünden aniden kapanmaya başladı. taş zemine koyup 20 dakika kadar bekletince ancak soğutup açabiliyordum. sonra bu şekilde de açılmaz oldu. abartıp kapandığı zaman oda sıcaklığına gelince hava almayacak şekilde naylonlara sarıp buzdolabında 15 dakika bekletince ancak açılır oldu.

evliliğimiz mayısta sonlandı:) bu şekilde de açamayınca yapacağım masrafa değmez diyerek gidip yeni bir bilgisayar aldım. şunu da belirteyim, garantisi dolduktan sonra, ilk kapanma sorunu döneminde mac servisinde çalışan bir arkadaşla açıp tüm parçalarını, içindeki tozları falan da temizledik ama bir şey değişmedi.
  • atesikus  (09.11.10 09:52:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.