[]

diş fırçalı atari oyunu

sözlükte atari ile alakalı başlıkları görünce aklıma geldi.pacman benzeri bir oyun vardı leveller bitince diş fırçası çıkar çizgileri yutan çeneyi fırçalardı biraz daha hızlanarak devam eder giderdi.ayrıca temas edilmemesi gereken kendi etrafında dönerek dolaşan kafalar vardı galiba.bu oyunun adını bilen var mı ? hele download linki veren olursa tadınmaz yenmez.river raid oynamaktan bıktım artık.




 
Oyunu çok iyi biliyorum da adını bilmiyorum. Hatta bulamadığım için oturup kendim yazmıştım yenisini C ile. Halen arada bir oynarım. Bulan olursa beni de memnun eder.


  • harzem  (07.01.08 21:52:11) 
karanlik bir fonda beyaz dislerden olusan cene degil mi? arada aci biberler vardir, yiyince garip bir ses cikar. adi kisa ve akilda kalici bir seydi, eat ile basliyor olabilir, ya da afiyet olsun anlamina gelen baska bir ingilizce kelime. ama kisa bir adi vardi, eminim.


  • turkish tekila  (08.01.08 16:35:02) 
diş macunu ateş ederdi ve gittikçe de sıkılırdı. www.videogamecritic.net
ismini yazmayı unutmuşum. plaque attack

  • fearofthedark  (08.01.08 18:06:09) 
fearofthedark maalesef bu oyun o oyun değil ateş etmek falan yoktu benim oyunda

turkish tekila sanırım aynı oyundan bahsediyoruz.biber miydi bilmiyorum ama arada bir ekranın ortasında ufak bi kare çıkardı o kareyi yakalayıp yersen kısa bir süre o kendi etrafında dönerek kovalayan kafalarıda yiyebiliyordun.karanlık fon beyaz dişlerden oluşan bir çene aynen.
  • dunden beri dimdik  (08.01.08 20:53:25) 
haaa bildim bildim jawbreaker o zaman.
atarimania.com
www.atariguide.com
www.avclub.com
atarimania.com
  • fearofthedark  (08.01.08 23:10:46) 
evet fearofthedark çok sağol


  • dunden beri dimdik  (08.01.08 23:24:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.