avmlerden giyim kuşam alışverişi hemen hemen hiç yapmam ona göre göz önüne al (izmit outlet center'dan yapıyorum zira)
lokasyon: acıbadem
capitol: sinemaları güzel. birinci tercihim.
nautilus: sinemalarında 3d filmler daha güzel. ayrıca carrefour var içinde, çok sık giderim. bimeks de var ama çok az işim düşer.
palladium: yolumun üzerinde değil anca darty için gidiyorum o da gerektiğinde, iğrenç bir otoparkı var.
optimum: kendisiyle nefret/zorunluluk ilişkim var. dünyanın en iğrenç alışveriş merkezi olabilir. hem yerine hem tasarımına, hem trafik katliamlarına, plansız programsız iş yapmalarına vs kılım. tiksiniyorum. çok küfrediyorum. bunun dışında içinde çok sık kullandığım koçtaş ve gene gezmeyi sevdiğim mediamarkt var. ayrıca ykm outlet var. fiyatları çok uygun. diğer mağazaları gezmiyorum bilemedim. bi de yemek katında fishco var. fast food balıkçı. baya güzel. yolum üzerinde olduğu için ve koçtaş için, nautilus ile beraber en çok gittiğim iki yer.
bunun dışında pek sık kullanmadığım mekanlar:
cevahir: bok gibi. otoparkı paralı. içinde subway olması dışında sıfır özellik. gereğinden fazla büyük.
istanbul outlet avm: bunu zaten sen bilmiyorsundur. beylikdüzü'nde boktan ötesi bir mekan. hiçbir şey yok içinde. niye yazdım? geçen yaz iş yaptık, paramızı ödemedi şerefsizler. ondan belirttim. görürsen kaç.
0