[]

ben aldırma hakkında bilgi ve deneyimi olanlar..

annem taktı şu ben işine. sırtı ve suratındaki benleri temizlettirmek istiyor. baktım acaba bu operasyonun fiyatı ne kadar diye.. tek ben başına 200 - 300 lira gibi rakamlar dillerde. ama annemin benleri öyle pek operasyonluk değil gibiler. küçük küçük çapı bir iki milimetre arasında değişen şeyler. kabarıklıkları filan da yok öyle, et benini andırmıyor yani. açıklı koyulu renkleri var. dediğine göre 80 senesinde uzmanların uyarısına kulak asmayıp bol bol güneşlendikten sonra başlamışlar. sayıca tam bir şey diyemeyeğim ama on yirmi tane olduğunu varsaysak en iyi ihtimalle 2000 lira. böyle bir şeye girişmez her halde.

daha uygun fiyatlı çözümler var mı acaba bu ben sıkıntısına? bu tip minik benler için krioterapi hem sağlık açısından hem maddi açıdan daha uygundur denmiş. peki o olayda fiyat nasıl?

askeri hastaneye gitse "ben benlerimi temizletmek istiyorum." dese doktorlar sorgusuz sualsiz bakarlar mı işlerine? hem böylece bedavaya gelmiş olur.. aydınlatın lütfen.

 
e 20 tane ben aldırcam diyince de kem küm yapmasalar.. yoksa şüphem yok askeri hastanede alabilecekleri konusunda. ayrıca bizimkinin benler öyle dikişlik değil. resimdeki gibi çoğu:
img269.imageshack.us

krioterapi hakkında bilgisi olan?
  • jack of hearts  (06.11.10 20:50:39) 
ben de bir zamanlar fotodaki gibi minicik benlerimi aldırdım plastik cerrahide. basit bir işlem de, o benlerin boyutundan daha büyük pıçak izleri kaldı yalnız, belirteyim :/


  • black sabahat  (06.11.10 21:21:59) 
hmm göz önünde bulunduracaktır bunu. şu krioterapiye taktım yalnız. bıçak altına yatmadan bir çözümü yok mu işin?


  • jack of hearts  (06.11.10 22:17:51) 
anneniz lazer ile benlerinden kurtulabilir. fiyatlar ve uygulama için gugıllayın. sonuçlar gayet başarılı.


  • snku  (04.10.13 15:46:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.