[]

Oh monitör my monitör

Bu sorun da sevgili samsung monitörüm ile ilgili, ben genelde bilgisayarımı açık bırakıp oraya buraya giden biriyim, genelde de monitörü kapatıyorum, gelince de açıyorum. Geçen gün geldim ve açtım ki iki saniye ne yazılmış ne gelmiş bakamadan ekran tamamen gitti ve geri gelmedi. Mecbur yeniden başlattım, düzeldi.

Bazen de açarken aynı sorun oluyor, ekran siyah kalıyor. Düğmeden kapatıp yeniden açıyorum, acaba monitörün açısını oynatırken düzelsin diye iyice saçmalamış olabilir miyim? Bu monitör kaynaklı bir sorun mudur? Monitörü tekrar monte etsem temassız kalan yer varsa düzelir mi? Başka öneri?


 
Statik elektrik birikiyor olabilir. Bağlı olduğu fişte toprak olmayabilir. Kasa da kaçak olabilir.

Kontrol kalemi alıp kasaya bir değdirmen gerek.
  • janavarorion  (06.11.10 19:51:39) 
Kasada kaçak olup olmadığını anlamak için kontrol kalemi ile tam olarak nereleri kontrol edeyim?


  • deliberte  (06.11.10 21:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.