[]

Acik ogretim ile alakali 2 soru da benden

1- konservatuvar mezunuyum (askerlik de yaptim) simdi ben oss ye girmeden direk aof-iktisat'a girebilir miyim? evetse, ne zaman kaydolabilirim? bir sonraki sene mi?

2- daha once iktisat'i (uludag üni) birakmistim. 4 senelik derslerin 2 senesinin derslerini bir tanesi haric vermistim eksik o dersi tamamlayip on lisans alabilir miyim aof'den? veya eksik tum dersleri tamamlayip lisans alabilir miyim?


not: kons. okurken, aof ye gittigimde bastan iktisat okuman gerek demislerdi cok sacma gelmisti. degismistir umarim bu. veya mezun oldugumdan farklidir insallah.


cok emin olarak bilen varsa lutfen cevaplasin.

ek: aslen amac ikinci diplomami almak ve yillari bosa gecirmemis gibi hissetmek, bir nevi tatmin. iktisat diplomasiyla bir sey yapmayacagim muhtemelen.

 
aöf'te ders saydırma olayı yok maalesef. yani sıfırdan başlamanız gerek. birinci soruda da normalde mezunlar hemen kayıt olabiliyor bu 2. üniversite mevzusuna ama çok zaman geçtiyse ve bi zaman sınırı varsa( atıyorum son iki yılda mezun olmuş gibi) olmayabilir. siteden bakmak lazım bi ona.


  • inkey  (05.11.10 17:49:48) 
hala yok demek ki, durumlara gore de degismiyor?
yine de bir aof merkezine falan gidip sorayim haftaici en iyisi.

zaten sifirdan basla derlerse hic alakam olmaz.
tesekkurler

2009 haziran mezunuyum, 2 yilsa o sınır kacirmam heralde?
ama yine de olmayacak sanirim.
  • la traviata  (05.11.10 18:09:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.