[]

Toplu yazar alımı hakkında bir soru?

Toplu yazar alımları nasıl oluyor? Belli bir sayıdaki kişi mi(mesela 5000 kişi) alınıyor? Yoksa o an çaylak olup 10 entry'sini tamamlayanların hepsi mi alınıyor?




 
Merhaba,
ssg'nin doğumgünlerinde falan oldu hep. Yaklaşıyor yine. Yapar mı, bilmem.
(bkz: ssg'nin doğumgünü)
Selamlar.
  • nuage  (05.11.10 01:13:56) 
belli bir sayıda alınıyor.
şu an onay bekleyen çaylak sayısı 74005 toplam yazar 27471...

edit: hayır soruyu doğru anladım sayılara bakarsan yazar sayısının 2 mislinden fazla çaylağın yazar yapılması sonucu nasıl bir kaos çıkar tahmin edersin herhalde. dediğim gibi belli sayıda olur toplu alım.
  • ccc.ccc  (05.11.10 01:14:10 ~ 01:26:49) 
reytinglere bağlı.

ya da hiçbir şeye bağlı değil.
  • darker brother  (05.11.10 01:16:59) 
sorum yanlış anlaşıldı sanırım. şu an onay bekleyen 74005 çaylağın hepsi mi alınır yoksa atıyorum sadece ilk 10000'de bulunan çaylaklar şeklinde belirli bir sayıdaki çaylak mı alınır?


  • kardesnediyorsunsen  (05.11.10 01:22:20) 
belli şartlar oldu sanırım son ikisinde. son 1 hafta içerisinde sözlüğe giriş yapmış olmak, 10 entry'i son altı aydan önce doldurmuş olmak...vs.


  • sanal uyku  (05.11.10 01:23:13) 
son yıllardaki toplu alımlar hiç "şu kadar sayıda yazar alalım" şeklinde olmadı. sabırtaşı yazarlar 6 aydan fazla bekleyen, biçareler ise 2007 ve öncesinde kayıt olmuş çaylaklardı. yeni bir toplu alım olacaksa (önceden onuncu nesil denilen) 2008 yılında sözlüğe kayıt olmuş onay bekleyen çaylakların hepsi yazar yapılabilir. belli olmaz tabi kriterlerin ne olacağı.


  • emraah  (05.11.10 05:17:56) 
kısıtsız toplu alım miğferdibidir. 17.000 çaylak şartsız alındı. 4.000 civarıda önceden vardı. 21.000 oldu toplam. iki yıl içerisinde 6 bin küsür kaldı.


  • trocero  (05.11.10 10:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.