[]

Ekşi Sözlük Moderatörlerine

Günde yaklaşık kaç çaylak kontrol ediyorsunuz? En son kontrol ettiğiniz çaylak kaçıncı sırada oluyor genelde?




 
Merhaba,
Belirli bir standartı ya da sayısı yok maalesef. O günkü keyfe, zamana, sağlığa ve ruh hâline göre değişiyor. O yüzden sayı vermek pek mantıklı değil. Yine de şöyle diyebilirim: 2 gündür çok çok az okunmuş. Ondan önce sanırım günde 20-30 kadar okunuyordu.
Kontrol edilen çaylak en üst sıradaki oluyor işte. Soruyu anlayamadım galiba. :S Ayrıca biz x. sıradaki adamı getir geyip çaylak onaylamıyoruz. Sırayla onaylıyoruz. Sistem getiriyor onaydaki çaylakları. Otomatik.
Selamlar.
  • nuage  (05.11.10 00:52:45) 
göremiyorlar çaylağın kaçıncı sırada olduğunu.

(24 saat diye bir icat çıkardınız ya, 1. sıradaki yazar olacak diye bir şey yok, 10 kişi onayladıysan 10. kişi 800. sırada da olabilir, onu soruyor.)
  • galadnikov  (05.11.10 00:58:13) 
Sisteme göre üst sırada oluyor ama, evet.
Ayrıca, evet kaçıncı sırada olduğunu da göremiyoruz. Bilmiyoruz. Bir çaylak getir dediysek (Hadi şuna bakalım dedik diyelim) bile, kaçıncı sırada olduğunu göremiyoruz.

  • nuage  (05.11.10 01:02:47) 
ben günde ortalama 20 tane okuyorum. bazen 50 de oluyor. fakat eğer o gün sözlüğe giriş yapmışsam 10 taneden aşağı okumuyorum.

önce entry sayılarına bakıyorum. eğer 20'den fazla ise geç şimdilik diyorum. o çaylağa ayıracağım vakitte iki tane 10 entry girmiş çaylak okurum çünkü.

en son kontrol ettiğim çaylak da hep 1. sıradaki oluyor doğal olarak. (:
  • guybrush threepwood  (05.11.10 12:35:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.