[]

Negatif Film Tarayıcı

35 mm negatifleri taramak için hangi tarayıcıyı tavsiye edebilirsiniz? Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Tabii tarama kalitesinin tatmin edici olması elzem. Ayrıyeten standart resimleri taramak için de kullanabilirim.




 
Öyle tarayıcı kullanan fazla insan olmadığından tavsiye edebilecek kimse çıkacağını sanmıyorum.
www.hepsiburada.com
Buradan film tarama özelliği olanlara bakarsın. Dpi ve kaç bit taradığına dikkat et kaliteyi onlar belirler.

www.hepsiburada.com
Bu işini gayet görür aslında.
  • inugard  (04.11.10 21:14:56) 
ya ben de çok istiyordum bunlardan bir tane. ama verebilecek pek bir param yok. fakat mesela şöyle bir şey var. mesela hp nin bir modelinde film şeysi var. böle özel aparatı. neyse ona takıyorsun adam gibi taratıyrosun.

bunun dışında sadece film taraması yapan ayagıtlar ufacık ama pahalı şeyler. nikon un bulmuştum mesela sora hayyam ve çevresinde de biraz fiyat almıştım. o zamanlar para verip almanın mantıksız olduğunu düşünmüştüm ama şimdi üzülüyorum bu duruma.
  • cedric tweedledee  (04.11.10 22:54:53) 
"Epson V300 Perfection" diye bir cihaz var, fiyatı abartı değil, optik yoğunluğu ve çözünürlüğü de güzel. Alırsam bunu alırım sanırım.

Ekleme: www.hepsiburada.com

Linkte gözükmüyor ama fiyatı 200-300 lira arası. gittigidiyor'da daha ucuza da bulunabiliyor.
  • shangrilla  (04.11.10 23:04:49 ~ 23:09:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.