[]

Nasıl gidilir? (Ümraniye, İstanbul)

Arkadaşlar soru başlıkta; Saray Mahallesi, Sanayi Caddesi, Üntel Sokak gideceğim adres. Kadıköy rıhtımdan buraya gelmem lazım, doğrudan otobüs ya da minibüs var mıdır? Varsa hangi numara/istikametteki araca binmem gerekiyor? Bir de sabah trafiğini göz önünde bulundurursanız örneğin 07:30'da otobüse binsem tahmini ne kadar sürede varırım bu noktaya?

maps.google.com dan 41.028348,29.117889 koordinatını aratınca tam nokta geliyor bu arada.

Size zahmet el atarsanız..

 
Kadıköy'den 20Ü otobüsleri var. Alemdağ caddesinden geçiyor. Çakmak Köprüsünde inip oradan yukarıya 10 dakika yürümeniz gerekecek.


  • antipodes  (04.11.10 11:30:48) 
hisar intercontinental hastanesi var yanında.onun sitesinden kadıköyden geliş için söyle bir tarif yapmıslar.

"14 SARIGAZİ otobüsünden Armağan Evler Durağı'nda inilir, ışıklardan karşıya geçilir, ana cadde görüldüğünde tekrar yolun karşısına geçilir. Alemdağ Caddesi'ne dik olan sokak yani Site Yolu Sokakda 500 metre ilerlenir. Solda büyük bina hastanemizdir."

bir de iettden aratınca 20ü,10m,14,13 numaralı otobüsleri veriyor kadıköy'den kalkan.
  • demoniclewinsky  (04.11.10 11:51:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.