[]

Kredi Kaç Güne Çıkar?

2 bin liralık kredi kaç güne çıkar? En kolay hangi bankadan çıkar?

not: kişinin 2006 senesinde 130 liralık bir kredi kartı borcu ödemediği için yediği bir ihtarname var. İhtarnamaden hemen sonra yatırıldı ama borç ve bir daha kredi kartı kullanılmadı.


 
krediyi alacak kişi çalışıyorsa en kolayı maaş hesabı olan bankaya başvurmaktır.

ödenmeyen kredi borçları her bankanın erişebileceği KKB (kredi kayıt bürosu) sisteminde tutulur. bankada çalışan bir arkadaşınız bir ihtimal bu konuda bilgi verebilir.

eğer kredi borçlarını geciktiriyor, tü pis kaka şeklinde KKB de bir damgalanma durumu olmuş ise haliyle bu kredi alabilme ihtimalini ya da alabileceği max. meblağı düşürür. 5 yıl içinde siliniyor bunlar.

bir de şu var başvurduğunuz bankadaki sizinle ilgilenen elemanla geçecek olan konuşmanız da çok etkiler olayı. yani bu elemanlar insiyatif kullanabiliyor bir derece. en azından benim izlenimim bu olmuştu.
  • the piano has been drinking  (03.11.10 19:54:46 ~ 19:55:58) 
normal şartlarda, gerekli evraklar tamamlanınca bu rakamlarda bir kredi aynı gün yahut 1 gün içinde çıkar.

kredi kartı borcuyla ilgili borç kısmında da, merkez bankasında bu tür durumlarda bir nevi sicil bilgisi vardır. bu bilgi, bankalar tarafından sorgulandığından dolayı böyle bir sorun görülüyorsa kredi almanda sorun çıkartırlar.

ama öte yandan çeki döndüğü halde, (daha 5 sene dolmadan) başka bir bankada üst düzey bir yönetici insiyatifiyle çek defteri verildiğine tanığım. yani senin durumunda aksama olursa da böyle bir şey mümkün diye söylüyorum. ancak o tip detayları bilemeyeceğim şimdi...
  • agy  (03.11.10 19:54:53) 
Yeni bilgi ekledim arkadaşlar.


  • ataturkiye  (03.11.10 19:58:50) 
5030'a TC kimlik numaranızı mesaj atın.


  • crimson king  (03.11.10 22:22:53) 
tüketici kredisi, bireysel kredi en kolay ve hızlı ziraat bankasından çıkar. hele ki 2 bin lira aynı gün alınabilir bile. kişinin 2006 da 130 liralık borcu kredi kayıt bürosundan gözükür, ödendiği de gözükür ama asıl sorun borcun yatırıldıktan sonra bir daha kredi kartı kullanılmamış olması, yani borcu ödedikten sonra kredi müşterisinin moralitesini, finansal durumunu görecek inceleyebilecek bir veri olmamış olması bankanın size bi şüpheyle yaklaşacağı anlamına geliyor, ama 2 bin lira için bu kadar zahmete girmezler.


  • ceo  (04.11.10 02:23:48) 
geçenlerde iş bankası'nın ilanını gördüm. 5000Tl ye sıfır faiz, 400tl komisyon istiyorlardı (10 aya kadar taksit)


  • kimlanbu  (04.11.10 05:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.