[]

İdeolojik video aranıyor!

Ufak bir essay yazacağım, videoya karar versem her şey bir anda olacak ama olamıyor şimdilik. Bu yüzden ideolojik video tavsiyelerinize ihtiyacım var, ingilizce olursa şükela olur.

İngilizce bilenler için ödev tanımı: Choose an advertisement, TV program, film, or other visual narrative that you consider as having and demonstrating a clear ideology. Analyze the work (or a key segment of the work) and prepare a 600-800 word essay outlining your ideological reading of the text.


 
zeitgeist belgeselinden bir bölüm seçip yazabilirsin? aklıma ilk bu geldi.


  • foreignsilhouette  (03.11.10 01:23:52) 
www.youtube.com

kisa ve oz olarak republican policyi anlatiyor. herkesin kendisine baktigi, kimsenin kimseyi kurtarmadigi, welfare state e karsi kucuk devlet oneren, devletin de toplumun az gelirli veya finans sektorune oldugu gibi "krize dusmus" kesiminin problemlerini dusunmesi gereken bir kurum olmamasi gerektigini one suren bir reklam olup, ideolojik olarak republican -> "git ne yaparsan yap" diyen baba figuru, democrat -> "gel ben hata da yapsan sana bakarim" tarzi anne figuru olduguna kadar cekebilirsin. sonra kasarsan bunu dini ya da kanun modeline kadar goturebilirsin de (retributive vs. restorative justice)

ek: cagw her ne kadar non-partisaniz biz diyorsa da reagan, bob dole, kucuk devlet falan takilan bir kurum non-partisan olamaz.
  • bunubenyazdim  (03.11.10 01:30:49) 
hunger isimli filmi tavsiye ediyorum sana.


  • ayiadam  (03.11.10 01:53:51) 
bir çok amerikan ürünün reklamı kapitalizmin ideolojisine girer bence.


  • passion rules the game  (03.11.10 03:00:59) 
tam aradığın şey;

www.kunkapunka.com
  • jaaaccckkk  (03.11.10 13:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.