[]

merak ettiğim üç de facto

ilki erkeklere; taksiye binerken ön koltuğu mu seçiyorsunuz yoksa arka mı? gece gündüz bunu etkliyor mu? nedir adabı?
arka koltuğa binmek daha rahat olsa da taksiciye ayıp olur diye önü seçiyorum ben.

ikincisi yanaktan öpüşmekle ilgili. ilk şu yanağa yönelme diye bir şey mevcut mu? önce sol sonra sağ gibi. ya da farklılık yaratan farklı faktörler var mı?
çünkü bazen kararsızlık oluyor, karşıdan gelen birine yol verirken onun da çekilmesi ve ikinizin de geçememesi gibi.

bir bayan ile merdivenlerden çıkarken erkeğin mi önde olması makul bayanın mı?
bayanların önden gitmesi nezaketen uygun olsa da arkadan gelenin öndekinin kıçını seyrediyor gibi görünmesi erkeği zor duruma düşürmez mi?

 
1- valla şoföre ayıp olmaması lazım teorik olarak. zaten para karşılığı, o adam o an senin şoförün sayılır. tabi bi arkadaşının arabasında oturulmaz arkaya çok ayıp.

3- 2 yerde "önce erkek" vardır, biri merdiven (evet göte kitlenme olayı için) diğeri de taksi. erkek biner, kayar, varsa kadının elindekileri alır. kadının hem binmesi, hem inmesi daha kolay olur.
  • celeron 300a  (01.11.10 18:48:18 ~ 18:49:36) 
2- önce sağ sonra sol taraftan öpülür, ezberlemez insan... bizim doğamızda var..

3- kadının önde olması lazım, fakat kapı açılacak birşey bir yerden kaldıralacak ise ani refleks ile kadının önüne geçilir.

kıçını seyretme mevzsuna gelince, nerenle düşünüyorsun kuzum sen? fikrin neyse zikrin de öyledir. kadın düşünmüyorsa öyle beynin çükünde dolaşmana gerek yok...
  • what the fuck are you talking about  (01.11.10 18:50:30) 
merdiven çıkarken arkada, inerken önde durmak adabı muaşeretteki versiyon. herhangi sendeleme anında bayanı tutmak için:) ama biizm türk erkekleri göte kitlenme olarak baktıkları için farklı anlam yükleyebilirler:)
dişi kişisiyim, birinci soru passaporala

  • köfte  (01.11.10 18:54:42 ~ 18:54:59) 
1- teksem yanına oturuyorum. arkada gerek yok tek başına oturmaya. muhabbet falan edeceksin, yol tarif edeceksin falan sonuçta.
2- o ana bağlı. herkes ilk kendini sağa çekip öpse mesela sorun olmaz. herkesin kendi sağından yürümesiyle karşıdan gelen insanla çarpışmama olayında olduğu gibi.
3- erkekler için harbiden zor bir durum. özellikle yürüyen merdivenle yukarı doğru çıkarken bu sorun başgösteriyor. doğal olmaya çalışın. siz ne kadar tedirgin, istim üzerinde görünürseniz, herkesin gözlerinin sizin üzerinizde olduğunu düşünüp, kendinizi kötü hissedebilirsiniz.
  • baldur  (01.11.10 18:58:16) 
1. Taksiciye neden ayıp olsun adamın işi o. Arka sağ koltuk en rahatı.

3. Erkek çıkarken arkada, inerken önde olur. Burada amaç kadın düşerse erkeğin onu tutabilmesidir.
  • crown  (01.11.10 19:03:49) 
1) Teksem ön koltuk, "çiftsem" arka koltuk.
2) Sağ sol.
3) Çıkarken arkada, gtü güzelse bakma fırsatı oluyor desem de değil. topuklu vs giydiklerinde düşme, tökezleme ihtimalleri artıyor. İnerken fark etmiyor ama genelde önde.
  • kimlanbu  (01.11.10 19:15:55) 
@celeron 300a, takside erkeğin önce binme olayını ilk defa duydum. ilginçmiş. geneldir inş bu. önden gittik diye trip yemeyelim de.


  • sttc  (01.11.10 20:16:14 ~ 20:17:43) 
@sttc valla bana annem bi pazar ekinde okumuştu vaktinde, ordan kalmış aklımda.

açıkçası her iki cins için de çevremde buna dikkat eden pek görmedim ama işte o yazdıklarımı düşününe mantıklı geliyor kulağa.
  • celeron 300a  (01.11.10 20:29:39) 
1) tek bineceksem arkaya oturmak bende lüzumsuz snop bi hissiyat yaratıyor, yanına oturup onunla arkadaşmışçasına gitmek benim karakterime daha uygun.

2)ben solak olduğumdan sanırım sağlakların tersine manevra yapıyorum o yüzden çok french kiss badiresi atlattım ben önce sola yönelirim.

3) arkada durmak iyidir, hem arkadan hanımefendinin götüne bakanlar perdelenir, ayrıca olası bir düşme durumunda hanımefendinin merdivenden yuvarlanıp pekmezinin akmasının önüne geçilir.
  • theos ek mekhanes  (01.11.10 20:42:02) 
1. tek başımaysam öne otururum. eşimle birlikteysem arkaya otururum. dört kişiysek ve bunlardan biri d eşimse yine öne otururum (kilolu olduğum için, arkadakileri sıkıştırmamak için)

2. genellikle önce sağ yanak, sonra sol yanak değdirilir. nedenini hiç düşünmedim. aynı andaki tokalaşma hadisesinden kaynaklanan anatomik yapıdan dolayı galiba.

3. iç tarafı dar, dış tarafı geniş dönen merdivenlerden değilse niye arka arkaya çıkıyoruz lan, yan yana çıksak olmuyor mu?
  • kibritsuyu  (02.11.10 10:20:15 ~ 10:20:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.