[]

Kotu karakterlerin neden hobi tutkusu vardir?

Ekranlardaki kotu karakterlerin neden tutkuyla baglandiklari hobileri vardir; kimisi origami yapar, baska birisi saat tamir eder, baska birisi ciceklere insanlardan daha fazla deger verir, kimisi tek basina mizika calar vs. vs. nedir arkadas bundaki sebep? Valla kotu birisi olacagim diye vazgecicem hobimden; ne zaman elimi atsam "lan takintili, butun dunyayi kotu bellemis piskopat seri katil mi olacaksin yoksa" diye kendimi sorguluyorum.




 
kötü olunca etrafında insan kalmamış o da kendini hobiye vermiş. benim tahminim bu.

ayrıca gerçek hayatta hiç görmedim öyle hobisi olan katil. hobi başka takıntı başka.
  • ayiadam  (01.11.10 15:35:10) 
sanatta kontrastın getirdiği insanı düşünmeye itme hissinden kaynaklanıyor bu olay. yan sen bunları izleyince ortadaki tersliği göreceksin ve kötü karakterin insansı yanını görüp şaşıracaksın. tek amacı bu. imrendirmek gibi bir amaç olduğunu sanmıyorum.


  • sweet child o mine  (01.11.10 15:36:03) 
Eğleşmek, kafa dağıtmak için.


  • sourlemonade  (01.11.10 15:49:14) 
iyi karakterlerin de var, şerlok holmes, keman

bence şu yüzden insan birşeyle meşgul olurken beyni arka planda daha farklı şeyler planlayıp, yaratmasına, çözmesine olanak sağlıyor, tabi bunun bilinciyle değil daha çok bir ihtiyaçmış gibi bir istekle çeşitli uğraşlarla meşgul olma üzerine yoğunlaşıyorlar
  • freebird5406  (01.11.10 15:50:09 ~ 15:52:27) 
ne kadar odaklanmış ve takıntılı bi adam olduğunu göstermek için.


  • no avalon  (01.11.10 16:14:41) 
karekteri biraz daha derinlestirmek istiyor bence senaristler
bi de vazgecme hobilerinden

  • rn  (01.11.10 16:19:52 ~ 16:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.