[]

Amerika'da ki suç oranı

Ben bunlardaki seri katilleri, suç oranlarını falan hep yetiştirilme tarzlarından ve nüfuslearından kaynaklandığını düşünürdüm. Ancak bir hocam "Bu yeni kıtaya göç sırasında tüm suçlu, kaçak, it kopuk ne varsa kurtulmak için buraya kaçtılar bu yüzden 'suçlu geni' oranı da yüksek" dedi.
Mantıklı sanki, gerçekten böyle midir, değilse nasıldır?



 
aynı geyiği bende duymuştum. ama bence işlenen suçlar genlerle alaklı değil cok iyi bir ailesi olan iyi eğitim almış insanlarda kolaylıkla suç işleyebiliyorlar.


  • deliklimasrafa,  (01.11.10 12:27:12) 
evet, var boyle bir sey
www.sdplatform.com

düzeltme: cevap dolaylıdır,link suclu geni hakkındadır

@386 dx; inanmak?
  • rn  (01.11.10 12:48:02 ~ 13:55:38) 
"suçlu geni" diye bir şeye inanıyorsanız mantıklı olabilir tabii ki. Fakat aynı suç oranlarını ve seri katilleri Kanada'da veya Avustralya'da görmüyoruz nedense?


  • 386 dx  (01.11.10 13:17:09) 
saçmalık, seri katıllerin çogunluguna bakarsan amerikalıdır çok fazla bi oranla. nadir başka kökenli insanlardan çıkar.


  • theheartcollector  (01.11.10 13:27:52) 
öyle olsa avustralya abd'ye 15 basardı. kendisi güneşi batmayan imparatorluk tarafından hapishane olarak kullanılmıştı.

ayrıca amerikaya avrupa'da tutnamayan çeşitli gruplar göç etmşti, bunların hatırı sayılır bir kısmı "püriten" tabir edilen dinibütün insanlar da vardır. ayrıca bakınız mormonlar, bakınız amişler...
  • no avalon  (01.11.10 14:41:56) 
Amerikalılar genelde içinde sinir birikmiş insanlardır. İşlerine gelmeyen bir şeyi ısrarla yapar veya isterseniz bu birikimi nasıl saldıklarını görürsünüz.


  • sourlemonade  (01.11.10 15:19:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.