[]

muhabbet kuşu arıyorum

Ankara'da oturuyorum ve muhabbet kuşu beslemek istiyorum? Elinde yavru olarak bulunduran, satmak ya da vermek isteyen var mı? Güzel, güvenilir bir pet shop önerisi de olabilir...




 
yazıktır yahu özgür hayvan evde beslenir mi.


  • suicides underground  (31.10.10 13:45:06) 
Kızılay'da Selanik caddesinde(sokak?) mum cafenin yanında bi pet shop var.ben oradan aldım.kablumbağalarımı da oradan alıyorum,gerekli tüm malzemeleri de.güvenilir bi yer kanımca.ama nolur iyi bakabilecekseniz,yeterince ilgilenebilcekseniz alın.

ayrıca suicides underground'a katılmıyo değilim ama mesela bizimkisi evde canı istedi mi kafeste canı istedi mi evi dolaşıyo falan.dışarıda yaşayabilecek yetiye sahip değil muhabbet kuşları bildiğim kadarıyla.

ancak dediğim gibi mutlu bi ortam sağlayabilecekseniz alın,yoksa her daim kafeste oturcaksa zaten pet shopta da kafeste oturuyolar..
  • saleen  (31.10.10 13:56:11 ~ 13:56:47) 
bir arkadaşımla beraber bakacağız ve ikimizin de kuş bakımı konusunda geçmişten gelen tecrübeleri var :) ayrıca benim de istediğim bütün gün kafeste oturtmak değil daha çok evde dolaşmasını sağlamak. öyle daha sevimli oluyorlar :)


  • inlimbo  (31.10.10 14:00:23 ~ 14:00:50) 
kesinlikle evet :) yanlış anlamayın suclamak istemedim asla,sadece biraz hassasım ben hayvanlar konusunda ve malesef cok kotu sartlarda beslenen hayvanlarla karşılaşıyoruz.bu yuzden oyle soyledim :) buarada bir da yine selanik caddesinin ziya gokalp girişinde bir pet shop var,orası da olabilir.


  • saleen  (31.10.10 14:19:15) 
selanik caddesindeki pet shoplara güvenmeyin. kaplumbağalar hakkında zerre bilgileri yoktur ve ahkam keserler, sizin konuyu bildiğinizi anlayınca da kudurur saçmalarlar. aynı şey muhabbet kuşları için de geçerli, yaşını başını almış hayvancağızı "yavru bunlar daha" diyerek kakalamalarına şahit olan çok tanıdığım var.

tavsiyem pet shoplardan değil, öncelikle konuyla ilgili forumlara bakarak, bilgili kişilere danışarak bir yerden almanızdır.
  • tekosin  (31.10.10 16:09:33) 
kızılaydan alırsan 15 liralık kuşu sana kafesiydi,vitaminiydi,suluğuydu,yemiydi vs. derken 100-150 ye kakalarlar.hemöen hemen her semtte akvaryumcu kuşçu vs var.eğer yenimahalleye demetevlere yakınsan 1. caddede erdem pasajı var.kafesiyele kuşu 50 tl ye halledersin ben ordan aldım...


  • ozer37  (31.10.10 23:05:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.