[]

Eskişehir'de Psikolog Arıyorum

Selamlar, bir iki ay önce açtığım duyuruyu yeniliyorum. Fazlaca önem teşkil ediyor, moderatörlerden mümkünse bir süre üstte kalmasını diliyorum olmazsa da sorun değil:)Eski duyuruyu aşşağıya kopyalıyorum, tamamını okumak istemeyen yalnızca ilk paragrafı okusa yetebilir:) Şimdiden çok teşekkürler.

------

Selamlar sevgiler. Şimdi öncelikle buraya tahminimce uzunca bir duyuru gelecek. Sonuna kadar okumak isteyen/istemeyenler için baştan özet geçeyim, beni artık çok rahatsız eden ve halletmem gereken, belli bir konuda aşırı özgüvensizlik ve tembellik diye kısaca anlatabileceğim bi sorunum var. Ve bunu halledebilecek profesyonel birini arıyorum.

Aslında kısaca bahsetmeli miyim bilmiyorum. Bu sorunlarımı tek başıma zaten halledemiyorum, kız arkadaşım sağolsun destek oluyor epey, ancak ben farkettim ki artık en kısa sürede bunu kesinlikle halletmem gerek. Çünkü gün geçtikçe daha da moral kaybetmeme, daha da karamsarlaşmama okul ve özel hayatımı etkilemeye başlıyor. Ayrıca şöyle de bişey var, gerçekten sorunumu çözebilmemde yardımcı olacak iyi birini arıyorum.

Sorunum kısaca şöyle, çizim yapıyorum(güzel sanatlar öğrencisiyim), kendimi geliştirmem gerek. Kız arkadaşım ne kadar bana kızarsa ve haksız olduğumu düşünürse düşünsün, gerçekten memnun değilim olduğum seviyeden. Ancak geliştirmek için de hiç bir şey yap(a)mıyorum, böyle bir döngü içinde gün geçtikçe daha da moralimi bozup karamsarlaşıyorum. Yeterli derecede yetenekli olmadığımı, okuduğum bölümü haketmediğimi, asla iyi olmayacağını dile getirip duruyorum. Ancak bir yandan da sıkıca bir çalışmam gerektiğini, eğer gerçekten bi süre çalışırsam düzelebileceğini düşünüyorum. Ama sanırım karamsarlık daha hoşuma giden taraf.

Her neyse aslında çok uzunca anlatmak da istemiyorum, saçma bir ilanmış gibi de geliyor bir yandan. Ama artık pek çarem kalmadı açıkçası, burayı denemek istedim. Eğer bir psikiyatrsanız, ya da tanıdığınız bildiğiniz biri varsa benle iletişime geçebilirseniz çok sevinirim. Şu anda biri çıkıp hipnozla halledicez bunları dese koşa koşa gidecek durumdayım çünkü. Cevap olarak yardım etmeye çalışmayın pek, zira pek işe yaramayacaktır. Dediğim gibi çok detaylı konuşmak da istemiyorum zaten buradan.

Çok gereksiz uzattım tam olarak açıklayamadım belki de kusura bakmayın:) Kısaca her hangi bir şekilde yardım edebilecek insanlar arıyorum, özellikle yüz yüze görüşebileceğim. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim, buradan ya da sözlükten mesaj atabilirsiniz. Sevgiler

 
Biraz alakasız olacak ama; Aslında iyi bir psikolog bulup grup terapisi yapmak iyi olurdu. Şöyle haftada bir kaç saat belirli bir yerde toparlanıp bireylerin sorunları hakkında konuşmak, motive etmek ve çözüm yolları aramak kulağa hoş geliyor. Tabiki iyi bir psikolog gözetimi altında olması şart. Farklı insanların benzer sorunları olduğunu görmek/anlamak daha net ve hızlı çözüm verecektir diye düşünüyorum.


  • se7enbullet  (31.10.10 01:42:14) 
üniversitedeki pdr'ye gidebilirsin ilk olarak, hem ücretsiz.


  • antihero  (31.10.10 07:42:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.