Giriş
(1)

laptop için bilgisayar hastanesi

puppy
kırırım bu bilgisayarı ben. bi dvd bile 1 saatte mi açılır. o da açılırsa tabi. virüs falan olduğunu düşünmüyorum ama olabilir de hatta kesin vardır bu kadar yavaşlamaya bakılırsa. ama asıl problem fanında galiba netekim arada acayip sesler çıkardığı görüldü. bataryası da uzun zaman önce öldü zaten
kırırım bu bilgisayarı ben. bi dvd bile 1 saatte mi açılır. o da açılırsa tabi. virüs falan olduğunu düşünmüyorum ama olabilir de hatta kesin vardır bu kadar yavaşlamaya bakılırsa. ama asıl problem fanında galiba netekim arada acayip sesler çıkardığı görüldü. bataryası da uzun zaman önce öldü zaten fişe bağlı olmadan kapanıyor hemen. neyse uzatmadan,
1. bilgisayarı alıp adam edebilecek bunu yaparken de bana keşke yenisini alsaydım daha ucuza gelirdi dedirtmeyecek, (çünkü çok cimri ve sinirliyim ben kazıklandığımı hissettiğim anda yine kırırım bu bilgisayarı)
2. ankara'da mümkünse kızılayda, görülüp test edilip onaylanmış bir bilgisayar hastanesi servisi vs. onaylanmış yani denenmiş, mesela tamirden gelince uzun süre eski performansta kalacak. öyle ikinci gün gene fanından sesler gelmeyecek. internetten ben de bulabiliyorum bazı adresleri.

sonuçta varsa bildiğiniz iyi bir yer ben de denesem fena olmaz.
not: virüs vardır combofix yükle demeyin çökmüşlüğü var onun yüzünden.
not 2: bilg. 4-5 veya 6 yıllık sigortası yok yani.
0
puppy
(29.10.10)
sakaryadan dümdüz yukarı gidiyorsun nefese doğru. üst geçit var orda. ssk'dan yukarı doğru bakınca görürsün. üst geçitin merdivenlerinin dibine gel. soluna dön. orda iş hanı girişi olacak bir tane. ordan gir alt kata in. dümdüz devam et. en dipte bilgisayar tamircisi var. o adamlar çok iyi. bulamazsan üst geçidin oradaki büfeye sor o bilir.
0
ayiadam
(29.10.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.