[]

üniversitede türban ama,,,

şimdi yök dedi ki; kimsenin eğitim hakkını elinden alamazsın, sen yönetmeliğe aykırı davranan birisi varsa tutanak tutup bana göndereceksin ben icabına bakacağım. dimi?

peki sorum şimdi geliyor. türbanlı üniversitelere giren kişiler hakkında soruşturma açılıyor mu sizce ? yani bunun peşinden gidenler var mıdır ?

ha bir de ben öyle okumasınlar diyen taraflardan değilim. okusunlar ama mezun olduktan sonra iş yaşamında sabit insan modeline dönecekler mi ?

edit : sabit insan modeli de şöyle ki; hani devlet dairelerinde çalışan kişilerin kılık kıyafet yönetmelikleri var ya kastım o benim. örnek: küpesiz erkek devlet memuru gb.

 
iü de kızlar türbanla derse geliyolar devam ettiklerine göre haklarında soruşturma yok, kaldı ki üniversitenin rektörü zaten öyle bi tutanak tutmaz kendisi de iktidarın adamı. ve o türbanla mezun olan kızlar gerçekden o ideolojinin peşinde koşarsalar sermayenin şirketlerinde iş bulurlar türbanla çalışırlar zaten başlarını açmadan başka şekilde normal insanlar gibi uluslararası şirketlerde iş bulamazlar.


  • ceo  (29.10.10 04:02:16) 
peki bu durumda yürütmede sıkıntı ortaya çıkmıyor mu ? gerekler yerine getirilmiyor?


  • hippokondriyak  (29.10.10 04:05:34) 
@ceo: normal insanlar gibi derken? anormal mi bunlar?
turbanli olup uluslararasi sirketlerde calisan kadinlar da var. sen daha o asamalara gelmesine izin vermeden, egitim hakkini elinden alirsan pek tabii ki oralara gelemezler. birak turbanlilari kadinlarin ise kazanim orani ne ki turkiye'de? avrupa'daki en dusuk oranlara sahibiz.
belli bir zumrenin kadinlari haricinde hangi turk kadini ust duzey sirketlerde is bulabiliyor ki turbanli kadinlar bulabilsin?

@hippokondriyak: haklarinda sayet proflar isterse tutanak tutabiliyor. bazi universitelerde bunu yapan hocalar oldugunu duydum. tam tersi sekilde, hala derse almamaya calisan proflar hakkinda da tutanak tutuldugunu duydum. karsilikli tutanaklasiyorlar.
  • entrapmen  (29.10.10 04:15:34) 
@enterpmen, evet türbanlılar üniversal bir ortamda anormaldir. şimdi de demokraside çok seslilikten falan dem vurucaksın. tabi tabi demokraside iyidir güzeldir.


  • ceo  (29.10.10 04:19:30) 
valla üniversite okuma yaşına gelip hala insanlara kılık kıyafet üzerinden normal anormal düşüncesinde olanlar bence gayet anormaldirler. acilen demokrasi nedir, çoğulculuk nedir kitaplarını alıp wc de montla sıçıp okumalıdırlar.


  • asadas1999  (29.10.10 10:00:05 ~ 10:02:09) 
türban takan kadın kakafına o şeyi bağlamayı seçiyosa artık ben ne diyeyim tecavüzüne razı oluyor gibi geliyor bana. kadını sınırlamaktır türban. abaza erkekler kadınlarını başı açık sokağa salmaktan korktuklarından türban bağlıyoalr kadınlarının kafalarına yoksa köşede kıstırıp götürcekler karısını biliyor. kadınlarda hala utanmadan sılkılmadan türbanı takıyor ya ben ona üzülüyorum, lan işte üzerindeki baskılar sonucu sen onu takıyosun ayrıca dinle imanla türbanın ne alakası var. türban takma özzgürlük değildir bunu bilseler yeter ama işte erkeklerin himayesinde olmaya bayılıyor kadınlar.


  • ceo  (30.10.10 00:11:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.