[]

bedavaya gitar ögrenmek

gitar kurslari el yakiyor. kendime bi gitar edinsem ve internette videolarla falan ögrensem olur mu? yoksa imkansiz mi?




 
olur. ben yaptım oldu.

edit: ama 1 ay sonra yapamıyorum diye bırakmazsan ben de bir şey bilmiyorum.
  • rebelli00n  (28.10.10 20:27:54 ~ 20:47:12) 
ali ağaoğlu musun mübarek.


  • cnky  (28.10.10 20:30:11) 
belediyenin açtığı meslek edindirme kurslarına sor...bizim burda var ordan biliyorum


  • cryptex  (28.10.10 20:40:18) 
önce ne tarz çalmak istediğine karar ver.

klasik(klasik müzik),pop,caz,rock ne istersen.sonra bir kitapçıdan onunla ilgili kitap al.internette istemediğin kadar video bulabilirsin.

yalnız neye başlarsan başla ilk başlar her zaman çok sıkıcı olacaktır.hiçbir ses istediğin gibi çıkmıycak ellerin acıycak falan.sabırlı ol çalışmaya devam et.yaparsın.

ayrıca ben de yaptım. oldu. :)
  • teamcan  (28.10.10 20:41:05) 
kendi kendine öğrenme şansın %5. yani öğrenirsin bir şekilde ama başta yanlış oturacak olan tekniğin peşini bırakmaz.


  • tahsin sutcuoglu  (28.10.10 21:43:09 ~ 21:43:41) 
eger ingilizcen varsa internet uzerinden ogreten guzel siteler var
yanlis hatirlamiyorsam, el yakmayan bir ucrete uye olunan baya profesyonel siteler var.
ben de kendi kendime ogrenmistim, ama uzun suruyor. daha sonra ders aldigimda tutmayi falan yanlis ogrendigim icin duzeltmek biraz zor olmustu.
  • aint  (28.10.10 21:59:18) 
selim ışık gitar dersleri var internette 100. videoluk. mesela o videolarda anlatılan bilgileri ben 2 senede öğrendim özel gitar hocasından ama videoları izleyip de anlatılanları tam olarak anlamayı bekleme. bekleme çünkü kafana takılanı sorabileceğin hoca olmayacak. yada bu tür yerlerden soruları sorabilirsin tabi ama hiçbiri bir hocadan ders almak kadar iyi olmicaktır bunuda bilmek lazım.


  • daglien  (29.10.10 01:41:29) 
Ne kadar iyi öğrenmek istiyorsunuz? Kendiniz öğrenirseniz videodan da öğrenseniz bir yöntem, bir tutuş geliştireceksiniz ve bunu kırmak sonradan mümkün değil neredeyse. Kendi yönteminizle belli bir yerden (kumsal gitaristi) sonra gelişiminiz durur.

En azından ilk dersleri hocayla yaparsanız doğru bir teknik ve tutuş geliştirirsiniz, gelişiminiz de durmaz. Mesela, videoya ne kadar dikkatli bakarsanız bakın siz rahatınıza geldiği gibi veya videodakine uygun ama size uygun olmayan bir pozisyonda tutacaksınız. Hocayla başlarsanız durmadan tutuşunuzu düzeltecek ilk zamanlarda, sonra doğru tutuş oturacak.
  • sourlemonade  (29.10.10 01:59:21) 
çoğu yerde kampanya var, gitar alana 2 ay kurs bedava gibi. orada olayı anlarsın , birazda üzerine düşersen yaparsın. enstrüman çalmak tekrarla alakalı bir şey zaten, maksat olayın özünü kapmak.


  • ilgi zamiri  (29.10.10 02:50:37) 
ben de yaptım oldu. hem de 16-17 yaşımdayken. şu an bilumum bar programı, konser vs.'de gitar çalıyorum.


  • demetrius  (29.10.10 12:19:45) 
youtube nimeti sağolsun.


  • demetrius  (29.10.10 12:20:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.