[]

Yatay geçiş

oyle birden aklıma takıldı araştırmaya üşendim en kolay cevp bulabilecegim yere sorayım dedim:) bir vakıf universitesinden özel de diyebiliriz devlet universitesine yatay geçiş mumkun mu? bunu vakıf universitesi bir de kıbrıs ta olsun mesela gecebilir miyiz herhangi bir devlet universitesine? tabi ki diğer her şeyi saglamış olacagız.




 
kıbrıs hakkında bilgim yok ama türkiyedeki bir vakıf üniversitenden gerekli şartlar sağlanarak ve tabii toprille devlet üniversitesine geçilebiliyor. arkadaşım bu sene denedi istanbul ticaret üniversitenden egeye geçmeyi fakat alınmadı. kıbrısla ilgili fikrim yok maalesef.


  • fiddlerontheroof  (03.01.08 14:20:50) 
yani şimdi bu durumda gerekli şartlar sadece not ortalaması ve arz talep değil? o zaman diğer şartlar nelerdir?

dipnot: herhangi bir eğitim-öğretim kurumunda herhangi bir sebeple bulunmamaktayım sadece merak:)
  • rurouni  (03.01.08 15:04:35) 
bir tanıdığım geçen sene doğu akdenizden itü'ye geçiş yaptı. tam olarak hangi şartları yerine getirdiğini bilemesemde bir sınava girdiğini anımsıyorum. tabi yüksek not ortalaması da büyük etmen.


  • exexex  (03.01.08 20:28:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.