[]

Apple Kulaklık

iPod lardan çıkan kulaklıklar çöp gibimi ses veriyor bana mı öyle geliyor? normalde de çok abartı bir kulaklık kullanmıyorum, $40 civarlık bir şey.




 
ipod larla birlikte gelen kulaklıklar genelde oldukça tırt. ben direk hiç kullanmadan bi kenara attım aldığım 2 ipodun kulaklığınıda :)


  • faaip de oiad  (27.10.10 23:01:38) 
bozulsa da senhayzır alsam diye gözüne bakıyorum kulaklığın. hmm belki iphone'u olan babaya satılabilir ama evet ses kötü.


  • kayranin kedisi  (27.10.10 23:12:36) 
evet çok kötüler.


  • dasher  (27.10.10 23:25:01) 
ses kotu falan degil. ipod alan havaya giriyor begenmiyor. yoksa philips'in sony'nin 30-40 liralik kulakliklarindan cok daha iyi ses veriyor soyleyeyim. gerci ben de girdim o havaya. gittim sennheiser mx760 aldim. bu kulaklik tabi ki cok daha iyi apple'inkinde ama ona da "cok kotu" demek haksizlik olur. idare eder. kotu degil.

not: kulaklarim hassastir, anlarim kaliteyi. (bkz: audiophile)
  • samfisher  (28.10.10 00:25:27) 
sesi biraz açınca cazır cazır ses geliyor. 30-40 liralık phillips/sony de kötüdür, bu da kötü. ipod'a o kadar parayı veren -ben dahil- paraya kıyıp kulaklığa da verecek. yoksa bu kulaklıktaki potansiyel belli. gül bahçesi vadetmiyor.

kulaklarım hassastır, müzik eğitimi aldım.
  • kayranin kedisi  (28.10.10 13:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.