[]

Basit bir site yapımı için ücretsiz program

Çok basit bir site yapacağım. Aslında Frontpage işimi görüyordu ama OpenOffice'e geçtiğimden yalan oldu o da. Onun ayarında ÜCRETSİZ bir program tavsiye edebilir misiniz?

Karışık detaylı falan olmasın ama. İşte iki sayfa hizmetlerimiz ürünlerimiz iletişim fotoğraflar falan o kadar bişey olcak zaten.


 
Beğendiğiniz bir siteyi firefox ile açın ve Dosya--->farklı kaydet diyerek "web sayfası,tümüyle" yi seçip kaydedin...

Daha sonra indirmiş olduğunuz sayfanın resimleri ile oynama yapabilir. İndex dosyasını sağ tıklayıp word veya not defteri ile açarsanız değişiklik yapabilirsiniz.
  • janavarorion  (27.10.10 15:48:29) 
web page maker diyebirprogram var ücretli ama crack veya seriali bulunuyor. kulanması çok rahattır.


  • zaxurani  (27.10.10 15:50:48) 
@janavarorio / Güzel yöntem ama bir programla basitçe yapabileceğim bişeyi karmaşık hale getiriyor bu. Index dosyasını editleyemem çünkü zerre html bilmiyorum. Bana şablon olacak yazıları yazıcam resimleri koyacam falan.

@zaxurani / Freeware olması lazım maalesef.

@gary_oak / amaya da Ş harfine basınca sapıtıyor ortam? Şirketin isminde Ş var. Hadi o neyse de şablonlar yok bunda. Şablon mühim.
  • mabl  (27.10.10 16:23:16) 
(bkz: drupal)
(bkz: joomla)

bunlar isini gorur, ancak wordpress ile de yapilabilir dediginiz uygun bir tema ile.
  • 2pac  (27.10.10 20:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.